reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

A mam. Proszę!
mtv 90s GIF
Zapisałam :)

reklama
Dziewczyny, zaraz na łeb dostanę przez ten zdupiały kariotyp. Gin coś wspominała (o ile nie popieprzyłam czegoś), że to jest badanie z krwi. Nie chcę wracać do tego labu z rana, bo babka niekompetentna i chłop mi się buntuje, że wydamy tysiaka na badania i przez to, że babka coś spieprzy to wynik wyjdzie jakiś nie taki. Wiem, że to raczej mało prawdopodobne, ale chłop się uparł, więc nie ma wyjścia, szukam innego labu. Obdzwoniłam trzy powiaty i... nigdzie nie robią! Poza tym babka rano pieprzyła coś o probówce z heparyną i jakoś mi się to nie kleiło, bo po kiego grzyba miałaby być probówka z heparyna??? No więc w jednym z labów, do których dzwoniłam babka (kumata) powiedziała, że oni nie robią, bo to genetyczne i że takie badania to w mieście wojewódzkim albo w szpitalu. Spojrzałam w cennik szpitala i mają! Nawet 150zl taniej, więc na dwóch 300zl w kieszeni. Ale! Materiał pobrania jest wpisane "szpik kostny, heparyna". Wft? Pomóżcie.
Myślę, że chodzi o heparynę w podłożu probówki po prostu. :)

6 tygodni, ale mam nadzieję, że krócej, bo mam między 15 a 18 dniem kolejnego cyklu przyjść i będziemy rozmawiać o wyborze protokołu

A czuje się średnio na jeża, czekam na wizytę u psychiatry i psychologa
Czyli jakoś koniec lipca zaczniecie procedurę?
Dobrze, że wybrałaś specjalistów. Trzeba sobie pomagać. Długo musisz czekać?

Ty też potrzebujesz swojego kartonu? ;)
@nieznośne_poplątanie masz jeszcze gdzieś ten komiks, bo sobie nie zapisałam?
potrzebuję bardzo.
Powiem Wam, że miałam taką koleżankę, która np nie umiała spędzić sama popołudnia, Ona codziennie musiała się z kimś spotkać. Nie mogła iść sama na zakupy albo po prostu sama posiedzieć na dupie, zrobić maseczkę, obejrzeć film.
I ja się strasznie dziwię. Jak tak kocham sama spędzać czas :D a nie jestem intro.

Czyli jakoś koniec lipca zaczniecie procedurę?
Dobrze, że wybrałaś specjalistów. Trzeba sobie pomagać. Długo musisz czekać?
raczej początek sierpnia - i to tak optymistycznie, możliwe, że raczej koniec sierpnia, ale zobaczymy jak te kariotypy i reszta badań

Psychiatrę mam we wtorek, psychologa miałam mieć dzisiaj, ale się rozchorowała i czekam na info na kiedy przeniesiona

potrzebuję bardzo.
Powiem Wam, że miałam taką koleżankę, która np nie umiała spędzić sama popołudnia, Ona codziennie musiała się z kimś spotkać. Nie mogła iść sama na zakupy albo po prostu sama posiedzieć na dupie, zrobić maseczkę, obejrzeć film.
I ja się strasznie dziwię. Jak tak kocham sama spędzać czas :D a nie jestem intro.
To ja jestem intro. Jak czasami mam w pracy dzień kiedy przewija mi się sporo ludzi to jak wracam do domu to umieram ;)

raczej początek sierpnia - i to tak optymistycznie, możliwe, że raczej koniec sierpnia, ale zobaczymy jak te kariotypy i reszta badań

Psychiatrę mam we wtorek, psychologa miałam mieć dzisiaj, ale się rozchorowała i czekam na info na kiedy przeniesiona
No to może się zgramy, bo my jednak będziemy startować w sierpniu, bo do końca sierpnia mam sporo wyników badań ważnych.
Oby psycholog wyzdrowiała jak najszybciej!

reklama
To ja jestem intro. Jak czasami mam w pracy dzień kiedy przewija mi się sporo ludzi to jak wracam do domu to umieram ;)
no ja jestem ogólnie bardzo otwarta i rozmowna, ale wśródl ludzi, których znam. Jak nie znam to dzikus. Nienawidzę dzwonić, do dziś na pazkoncie umawia mnie mama, a ja jej za to wyjmuję ze zmywarki.
Lubię ludzi, ale raczej bliskich., Nie lubię skupisk, nie lubię koncertów, klubów.

Do góry