reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
To jesteś trzecią osoba, która w to wierzy! Pierwszą jest mój chłop, a drugą @anyżowe_love :D
Pick Me I Know GIF by Jackie James

no ja jestem ogólnie bardzo otwarta i rozmowna, ale wśródl ludzi, których znam. Jak nie znam to dzikus. Nienawidzę dzwonić, do dziś na pazkoncie umawia mnie mama, a ja jej za to wyjmuję ze zmywarki.
Lubię ludzi, ale raczej bliskich., Nie lubię skupisk, nie lubię koncertów, klubów.
To ja nie lubię interakcji z ludźmi. W kontakcie 1 do 1 czuję się w spoko, ale w większej grupie trudno mi się odnaleźć. Koncerty lubię, bo wtedy widzę tylko osoby, z którymi przyjechałam, a reszta to boty, które w ogóle dla mnie nie istnieją. Dzwonić się nauczyłam, a właściwie to praca mnie nauczyła ;) Ale mam momenty kryzysu, gdzie nie mogę patrzeć na telefon. Wtedy udaję, że mnie nie ma :D
A w pracy mam taki manewr, bo ludzie się wycwanili i nie chce im się dupy z samochodu wyciągać, więc jak nie ma mojego samochodu pod biurem to mam spokój ;) Dlatego w chwilach kryzysu parkuję ulicę dalej :D

reklama
Do góry