Avy
Fanka BB :)
Ja myślę, że Twoje podejście jest racjonalne i po prostu wiesz tak dobrze jak ja, że nic z tegoDzięki !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę, że Twoje podejście jest racjonalne i po prostu wiesz tak dobrze jak ja, że nic z tegoDzięki !!!!
a bo w sumie nie wiem jak to strescic. Robimy badania do ivf, powiedział, że to jedyna opcja, my na to, że jesteśmy zdecydowani. Dostaliśmy badania genetyczne do zrobienia u męża, kariotyp u mnie niby nie był konieczny, ale dobrze by było zrobić, to zrobiliśmy. Na część wyników męża czekamy 4 tygodnie, na kariotypy 6. Ja mam powtórzyć kilka badań w 3dc w tym amh, żeby dostać refundację leków. Ja będą wyniki to mam przyjść w 15-18dc i wybierzemy protokół,zrobimy tego dnia resztę badań typu HIV itd i od kolejnego cyklu po wyborze działamy.Co nic nie piszesz jak dzisiejsza wizyta ? Ja czekam i czekam
A co Ty wiesz o moim podejściuJa myślę, że Twoje podejście jest racjonalne i po prostu wiesz tak dobrze jak ja, że nic z tego
Wiem, że nie potrzebujesz przytulasków i poklepywania, że będzie dobrze. Będzie w chuuuuj ciężko.... Ale jeszcze będzie piękniea bo w sumie nie wiem jak to strescic. Robimy badania do ivf, powiedział, że to jedyna opcja, my na to, że jesteśmy zdecydowani. Dostaliśmy badania genetyczne do zrobienia u męża, kariotyp u mnie niby nie był konieczny, ale dobrze by było zrobić, to zrobiliśmy. Na część wyników męża czekamy 4 tygodnie, na kariotypy 6. Ja mam powtórzyć kilka badań w 3dc w tym amh, żeby dostać refundację leków. Ja będą wyniki to mam przyjść w 15-18dc i wybierzemy protokół,zrobimy tego dnia resztę badań typu HIV itd i od kolejnego cyklu po wyborze działamy.
No i pięknie. Podobnie jak my. Lecimy z tematema bo w sumie nie wiem jak to strescic. Robimy badania do ivf, powiedział, że to jedyna opcja, my na to, że jesteśmy zdecydowani. Dostaliśmy badania genetyczne do zrobienia u męża, kariotyp u mnie niby nie był konieczny, ale dobrze by było zrobić, to zrobiliśmy. Na część wyników męża czekamy 4 tygodnie, na kariotypy 6. Ja mam powtórzyć kilka badań w 3dc w tym amh, żeby dostać refundację leków. Ja będą wyniki to mam przyjść w 15-18dc i wybierzemy protokół,zrobimy tego dnia resztę badań typu HIV itd i od kolejnego cyklu po wyborze działamy.
Dobrze, że się dzieje. Bierność jest chyba najgorsza. Życzę Ci, żeby to wszystko minęło szybko, gładko i żebyś już niedługo miała tego swojego małego różowego, obsranego bąbla w ramionach.a bo w sumie nie wiem jak to strescic. Robimy badania do ivf, powiedział, że to jedyna opcja, my na to, że jesteśmy zdecydowani. Dostaliśmy badania genetyczne do zrobienia u męża, kariotyp u mnie niby nie był konieczny, ale dobrze by było zrobić, to zrobiliśmy. Na część wyników męża czekamy 4 tygodnie, na kariotypy 6. Ja mam powtórzyć kilka badań w 3dc w tym amh, żeby dostać refundację leków. Ja będą wyniki to mam przyjść w 15-18dc i wybierzemy protokół,zrobimy tego dnia resztę badań typu HIV itd i od kolejnego cyklu po wyborze działamy.
Helolll ja też!!! W ogole wierze, ze będzie tu zaraz wysyp kresek.To jesteś trzecią osoba, która w to wierzy! Pierwszą jest mój chłop, a drugą @anyżowe_love
A na wymaz z cewki jak zareagował?To mój maz, jak usłyszał od gin, że przed in vitro znowu będzie potworka nasienia, powiedział "Aaa spoko, już tyle razy tam (w pokoju zwalania sobie konia) bylem, że czuję się jak u siebie w domu" aż gin śmiechła