reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Kicham na Was z całych sił🤧!

Ekhm…@Avy , może teraz jak już jeden ogromny stres odszedł, to się uda?
Trzymam kciuki z całych sił no i gratulacje🙂.
I Hope Please GIF
Dziękuję 😊 Oby tak było! 💚

reklama
Właśnie dzisiaj sobie uświadomiłam, że od stycznia żyłam w ciągłym stresie przez ten egzamin 😉 Jak dobrze, że już po. Aż nie mogę w to uwierzyć! 😊
och tak, pamiętam ten piękny stan, pewnie zaraz będzie Cię kusiło, żeby zrobić jakiś kolejny egzamin, bo będzie tak dziwnie nie musieć się uczyć 😂 ale nie martw się, przejdzie ta chęć, wszystko będzie dobrze!

Dzięki dziewczyny 💙 to już staremu mówi żeby się umówił na wizytę, ale mam jakąś cichą nadzieję że może uda się nawet z tymi plemniczkami w tym cyklu

omg. Rzeczywiście słabo! A kiedy miałaś wizytę kontrolną u gine?
Jakoś na początku maja, gin ostrzegła mnie wtedy, że @ przyjdzie dopiero pod koniec miesiąca ale nie sądziłam, że aż tak bardzo będzie mieć racje 😂 ale u mnie owulacja była jakoś dopiero 30 dc, mam nadzieje, że tym razem nie będę tyle czekać 😅

macie niską koncentrację, ale dobry ruch oraz względnie dobra morfologia. Więc szanse na ciążę są, ale należy popracować nad poprawa wyników :) ile było abstynencji? Najlepiej się udać do androloga, zrobić usg jąder oraz hormony, żeby poszukać przyczyny, no i odstawić wszelkie używki, wprowadzić ruch i dietkę oraz suple
3 dni, czy to miało wpływ?

Pytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze? :)
Mi na nic nie zadziałał ani na samopoczucie ani na większą liczbę pęcherzyków (niby nie jest od tego ale po cichu liczyłam), za to był pęcherzyk gigant. Jak teraz nie będzie 2 pęcherzyków albo się nie uda, to w następnym cyklu będzie bez niego.

reklama
Do góry