Avy
Fanka BB :)
Dziękuję Oby tak było!Kicham na Was z całych sił!
Ekhm…@Avy , może teraz jak już jeden ogromny stres odszedł, to się uda?
Trzymam kciuki z całych sił no i gratulacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Oby tak było!Kicham na Was z całych sił!
Ekhm…@Avy , może teraz jak już jeden ogromny stres odszedł, to się uda?
Trzymam kciuki z całych sił no i gratulacje.
jak wyżej, wszystko okej poza tą koncentracją. Jest sporo poniżej normy.dziękuję
och tak, pamiętam ten piękny stan, pewnie zaraz będzie Cię kusiło, żeby zrobić jakiś kolejny egzamin, bo będzie tak dziwnie nie musieć się uczyć ale nie martw się, przejdzie ta chęć, wszystko będzie dobrze!Właśnie dzisiaj sobie uświadomiłam, że od stycznia żyłam w ciągłym stresie przez ten egzamin Jak dobrze, że już po. Aż nie mogę w to uwierzyć!
Jakoś na początku maja, gin ostrzegła mnie wtedy, że @ przyjdzie dopiero pod koniec miesiąca ale nie sądziłam, że aż tak bardzo będzie mieć racje ale u mnie owulacja była jakoś dopiero 30 dc, mam nadzieje, że tym razem nie będę tyle czekaćomg. Rzeczywiście słabo! A kiedy miałaś wizytę kontrolną u gine?
3 dni, czy to miało wpływ?macie niską koncentrację, ale dobry ruch oraz względnie dobra morfologia. Więc szanse na ciążę są, ale należy popracować nad poprawa wyników ile było abstynencji? Najlepiej się udać do androloga, zrobić usg jąder oraz hormony, żeby poszukać przyczyny, no i odstawić wszelkie używki, wprowadzić ruch i dietkę oraz suple
3 dni jest ok. A chorował w ciągu 3 miesięcy, brał jakieś leki?3 dni, czy to miało wpływ?
Mi na nic nie zadziałał ani na samopoczucie ani na większą liczbę pęcherzyków (niby nie jest od tego ale po cichu liczyłam), za to był pęcherzyk gigant. Jak teraz nie będzie 2 pęcherzyków albo się nie uda, to w następnym cyklu będzie bez niego.Pytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze?
nie, ale jeszcze miesiąc temu palił więc to też pewnie miało wpływ3 dni jest ok. A chorował w ciągu 3 miesięcy, brał jakieś leki?