reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Kicham na Was z całych sił🤧!

Ekhm…@Avy , może teraz jak już jeden ogromny stres odszedł, to się uda?
Trzymam kciuki z całych sił no i gratulacje🙂.
I Hope Please GIF
Dziękuję 😊 Oby tak było! 💚

reklama
Właśnie dzisiaj sobie uświadomiłam, że od stycznia żyłam w ciągłym stresie przez ten egzamin 😉 Jak dobrze, że już po. Aż nie mogę w to uwierzyć! 😊
och tak, pamiętam ten piękny stan, pewnie zaraz będzie Cię kusiło, żeby zrobić jakiś kolejny egzamin, bo będzie tak dziwnie nie musieć się uczyć 😂 ale nie martw się, przejdzie ta chęć, wszystko będzie dobrze!

Dzięki dziewczyny 💙 to już staremu mówi żeby się umówił na wizytę, ale mam jakąś cichą nadzieję że może uda się nawet z tymi plemniczkami w tym cyklu

omg. Rzeczywiście słabo! A kiedy miałaś wizytę kontrolną u gine?
Jakoś na początku maja, gin ostrzegła mnie wtedy, że @ przyjdzie dopiero pod koniec miesiąca ale nie sądziłam, że aż tak bardzo będzie mieć racje 😂 ale u mnie owulacja była jakoś dopiero 30 dc, mam nadzieje, że tym razem nie będę tyle czekać 😅

macie niską koncentrację, ale dobry ruch oraz względnie dobra morfologia. Więc szanse na ciążę są, ale należy popracować nad poprawa wyników :) ile było abstynencji? Najlepiej się udać do androloga, zrobić usg jąder oraz hormony, żeby poszukać przyczyny, no i odstawić wszelkie używki, wprowadzić ruch i dietkę oraz suple
3 dni, czy to miało wpływ?

Pytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze? :)
Mi na nic nie zadziałał ani na samopoczucie ani na większą liczbę pęcherzyków (niby nie jest od tego ale po cichu liczyłam), za to był pęcherzyk gigant. Jak teraz nie będzie 2 pęcherzyków albo się nie uda, to w następnym cyklu będzie bez niego.

reklama
Do góry