LadyCaro
Fanka BB :)
dawajPomożecie z wynikami nasienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawajPomożecie z wynikami nasienia?
Bardzo dziękuje, dobre myśli z pewnością się przydadząBardzo Wam kibicuję. Z @Kotciara byłyśmy na listopadowych mamach chwilę.
Zresztą wszystkim dziewczynom tutaj bardzo życzę ciąży. Oby czerwiec był bogaty w dwie kreski.
Co do Was- rok temu byłam w podobnej sytuacji. I wtedy to był koniec świata- od czerwca do końca 2022 roku nie było miesiąca bez jakiejś wizyty u lekarza. Czekałam na okres, jak na zbawienie.
Szczęście uśmiechnie się i do Was.
Mam alergię i dużo kicham, to może któraś chętna na zarażenie?
Pozdrowienia dla wszystkich Staraczek.
Ja chcę! Ja chcę! To moja ostatnia szansa przed ivf!Mam alergię i dużo kicham, to może któraś chętna na zarażenie?
dziękujędawaj
To super, że do tej pory nic Ci się nie poprzestawiało. Ja zawsze miałam co 32/33 dni więc mam nadzieję, że tylko mi się cykle nie wydłuża po tym. Okres po zabiegu dostałam dopiero po równo 6 tygodniach (w dzień mamy) ale idziemy teraz po upragnione dzieciątko, więc nie chce się już dalej załamywać28/29 dni. Więc jak wy mówicie, że dopiero się staracie w pierwszym cyklu po stracie, to ja już go kończę. Ale równo 28 dni po łyżeczkowaniu dostałam @. Moje cykle są mega regularne. Lubię je. Martwiłam się, że mi się poprzestawia ale narazie jest ok
Ja chcę! Ja chcę! To moja ostatnia szansa przed ivf!
Bardzo dziękuje, dobre myśli z pewnością się przydadzą
Łapie wszystkie ciążowe wirusy!
ilość poniżej normy, morfo lekko poniżej normy i ruch na granicy (niby procentowo ok ale mało plemników). Na pewno wizyta u andrologadziękuję
omg. Rzeczywiście słabo! A kiedy miałaś wizytę kontrolną u gine?Troszkę zazdroszczę, u mnie zazwyczaj cykle trwają tak ok. 33 dni, a tu po poronieniu pierwsza @ przyszła dopiero po 44 dniach… myślałam, że zwariuje
macie niską koncentrację, ale dobry ruch oraz względnie dobra morfologia. Więc szanse na ciążę są, ale należy popracować nad poprawa wyników ile było abstynencji? Najlepiej się udać do androloga, zrobić usg jąder oraz hormony, żeby poszukać przyczyny, no i odstawić wszelkie używki, wprowadzić ruch i dietkę oraz supledziękuję