reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja dziś mam jakąś dziwną wenę do sprzątania, posprzątałam już kuchnie, wyjęłam rzeczy ze zmywarki, pralka chodzi już drugi raz i dodatkowo posprzątałam wszystkie kuwety - jak na mnie to porządki życia 😂🤣 aż prawie mam ochotę umyć okna, ale to już zostawię na sobotę 😂

Ja to samo! Nawet okna umyłam, ale kuwet nie mam, więc chociaż to odpadło :D

reklama
Pytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze? :)
Ja w pierwszym cyklu czułam się paskudnie. Nawet dopytywałam tutaj dziewczyny czy wszystko ze mną w porządku. Ale później już nic mi nie było. Jestem chyba zaprawiona w bojach po latach tabletek anty i mogę hormony łykać jak cukierki. Cykle 26-29 dni, torbieli na szczęście brak.

Ja biorę Lamette.
1 cykl dawka 1 tabletka po 2.5 mg od 1 do 5 dc cyklu. Miałam mega jazdy, nawet pisałam tu na forum o nastroju. Raz sie śmiałam raz płakałam. Mąż też odczuł zmianę bo mówił, że nie potrafi sie w tym odnaleźć. Pęcherzyk pękł 11-12 dc około 20-21 mm. Po owu aż do @ caly czas bolały jajniki. @ spóźniona 4 dni.
Drugi cykl dawka 2 tabletki po 2.5 mg te same dni cyklu. Pęcherzyk w 11 dc 24 mm i prawdopodobnie pękł wczoraj w 12 dc. Nastroj spoko tym razem. Trochę gorszy śluz, ale niekoniecznie wiąże to z Lametta. Gorzej sie odżywiałam i wydaje mi się, że piłam za mało wody. Na razie jajniki nie bolą, wszystko gites 😊
Przypomnij sie za tydzień, dwa to zdam raport
😊
Edit - nie miałam ovitrelle. Mam swoje owulki i zanim ZNÓW ktoś mnie zjebie, że sie stymuluje na swoich owulacjach to są to ostatnie 3 cykle przed histerolaparoskopia i robię to SWIADOMIE na własną odpowiedzialność.
A ja tak z ciekawości skąd macie te leki, jeśli robicie to na wlasną odp, czyli bez recepty od lekarza? Czy te leki nie są na receptę?

A ja tak z ciekawości skąd macie te leki, jeśli robicie to na wlasną odp, czyli bez recepty od lekarza? Czy te leki nie są na receptę?
Robię to pod kontrolą lekarza. Moja lekarka prowadząca mnie stymuluje 😊
Ale kilka razy mnie już na forum opierdolono, że mam swoje owulacje a probuje stymulacji. To była jej propozycja "spróbowania" czegos innego w oczekiwaniu na histerolaparoskopie 😊
Ale lekarka mnie nie namawiała na siłę.

ale @Brownie1992 z tego co kojarzę normalnie jest pod opieką lekarza i ma prawilne recepty, a z własną odpowiedzialnością to chodziło o niekomentowanie stymulowania owulacji, kiedy występują własne 😄

reklama
Do góry