Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mogło mieć wpływ a nie musiało a ile się już staracie?nie, ale jeszcze miesiąc temu palił więc to też pewnie miało wpływ
Ja biorę Lamette.Pytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze?
Zaczynam od dziś czyli 1 dpo aż dopóki nie wyszczam 2 kresek@Brownie1992 - tak wywołuje cie 3 raz dzisiaj - kiedy ty testujesz? Bo nie widzę cie wpisanej
to na kiedy Cię wpisać?Zaczynam od dziś czyli 1 dpo aż dopóki nie wyszczam 2 kresek
od listopada, ale ja też miałam problemy z owulacją, pcos i do przedwczoraj niedrożne jajowody. Ogólnie w tym cyklu u mnie powinno być już wszystko w porządku, jest pęcherzyk, w piątek wieczorem ovi i liczyłam strasznie że się uda, teraz mnie trochę te wyniki podłamałymogło mieć wpływ a nie musiało a ile się już staracie?
Na 12 czerwiecto na kiedy Cię wpisać?
a widzisz! Taka prosta rzecz i tyle szczęścia wygrałam buteleczkę w tym miesiącu za dobrą radę?@nieznośne_poplątanie człowieku, umyłam podłogę zgodnie z kierunkiem paneli i to DZIAŁA!! Jestem pod wrażeniem, nie mam smug