reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Pytanie o letrozol - czy jakoś wpłynął na was negatywnie? Samopoczucie, torbiele, cykl?
Chyba @Brownie1992 i @Avy bierzecie?
Ktoś jeszcze? :)
Ja biorę Lamette.
1 cykl dawka 1 tabletka po 2.5 mg od 1 do 5 dc cyklu. Miałam mega jazdy, nawet pisałam tu na forum o nastroju. Raz sie śmiałam raz płakałam. Mąż też odczuł zmianę bo mówił, że nie potrafi sie w tym odnaleźć. Pęcherzyk pękł 11-12 dc około 20-21 mm. Po owu aż do @ caly czas bolały jajniki. @ spóźniona 4 dni.
Drugi cykl dawka 2 tabletki po 2.5 mg te same dni cyklu. Pęcherzyk w 11 dc 24 mm i prawdopodobnie pękł wczoraj w 12 dc. Nastroj spoko tym razem. Trochę gorszy śluz, ale niekoniecznie wiąże to z Lametta. Gorzej sie odżywiałam i wydaje mi się, że piłam za mało wody. Na razie jajniki nie bolą, wszystko gites 😊
Przypomnij sie za tydzień, dwa to zdam raport
😊
Edit - nie miałam ovitrelle. Mam swoje owulki i zanim ZNÓW ktoś mnie zjebie, że sie stymuluje na swoich owulacjach to są to ostatnie 3 cykle przed histerolaparoskopia i robię to SWIADOMIE na własną odpowiedzialność.

Ostatnia edycja:
mogło mieć wpływ a nie musiało 🤷🏻‍♀️ a ile się już staracie?
od listopada, ale ja też miałam problemy z owulacją, pcos i do przedwczoraj niedrożne jajowody. Ogólnie w tym cyklu u mnie powinno być już wszystko w porządku, jest pęcherzyk, w piątek wieczorem ovi i liczyłam strasznie że się uda, teraz mnie trochę te wyniki podłamały

reklama
Do góry