reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

a to ciekawe, powiesz coś więcej? :D
To było tak, że jak ja chciałam z nim być to on nie mógł się zdecydować, więc po jakimś czasie dałam sobie z nim spokój. A jak dałam sobie spokój to on nagle się obudził i wielkie love zaczął mi wyznawać. Ale ja już go nie chciałam. Wręcz działał mi na nerwy i nie mogłam na niego patrzeć 😂 latał tak za mną dobre pół roku. Kwiaty, listy i w ogóle... Potem pojechaliśmy w góry (wycieczka którą organizował ksiądz ). Tam jako jedyni z grupy weszliśmy na Kasprowy Wierch (to było w styczniu) i nagle z dupy wyciągnął pierścionek i mi się oświadczył 😂 Przyjęłam od razu bardziej z rozsądku bo wiedziałam , że uczucie jakim go wcześniej darzyłam na pewno powróci . No i tak też było. 7 miesięcy później wzięliśmy ślub 🙂 jest dla mnie całym światem 😍

reklama
u mnie nie miało. I chyba nie powinno mieć
raczej nie, ja jestem na dokladnie takiej dawce i nie zauwazylam by byla pozniej. wrecz wydaje mi sie ze sie wyregulowalo i mam ostatnio 14-15dc (po odstawieniu anty i zanim bralam leki na tarczyce owulke mialam miedzy 14-20dc)
Myślałam, że to może przyczyna braku owulacji do tej pory 😐 dobrze by było gdyby nie to było przyczyną. Pewnie to przez to wcześniejsze poronienie. Kurde myślałam, że jak przyjdzie okres to jakoś wrócę do normalności i zostawię temat poronienia za sobą, a tu dalej się to za mną ciągnie.. mam dość...😞😞

Myślałam, że to może przyczyna braku owulacji do tej pory 😐 dobrze by było gdyby nie to było przyczyną. Pewnie to przez to wcześniejsze poronienie. Kurde myślałam, że jak przyjdzie okres to jakoś wrócę do normalności i zostawię temat poronienia za sobą, a tu dalej się to za mną ciągnie.. mam dość...😞😞
to na pewno nie wina euthoryxu, niestety ale pewnie przez poronienie będziesz mieć wydłużony cykl 😞
a owulaki dalej wychodzą blade?

To było tak, że jak ja chciałam z nim być to on nie mógł się zdecydować, więc po jakimś czasie dałam sobie z nim spokój. A jak dałam sobie spokój to on nagle się obudził i wielkie love zaczął mi wyznawać. Ale ja już go nie chciałam. Wręcz działał mi na nerwy i nie mogłam na niego patrzeć 😂 latał tak za mną dobre pół roku. Kwiaty, listy i w ogóle... Potem pojechaliśmy w góry (wycieczka którą organizował ksiądz ). Tam jako jedyni z grupy weszliśmy na Kasprowy Wierch (to było w styczniu) i nagle z dupy wyciągnął pierścionek i mi się oświadczył 😂 Przyjęłam od razu bardziej z rozsądku bo wiedziałam , że uczucie jakim go wcześniej darzyłam na pewno powróci . No i tak też było. 7 miesięcy później wzięliśmy ślub 🙂 jest dla mnie całym światem 😍
Odważnie ☺️

Mogę się wykrzyczeć i wybluzgać ?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

PS: plis, nie przyjmujcie negatywnego vibe-u ode mnie. Jestem rozżalona, wkurwiona i wszystko w jednym. Ale muszę gdzieś to wypluć z siebie. Ten cały gniew. Te wszystkie wiadomości do znajonych z ich slodkimi bobasami. Mam ***** dość tego, że musiało akurat paść na mnie. *****, nigdy nic złego nie zrobiłam. Zawsze jestem miła, pomocna. Szklak mnie jasny trafia. Jeszcze muszę przybierać maskę, że ten temat mnie nie boli. Łąkować te wszystkie foty, filmiki z ich bobasami.
Mam taki zjazd psychiczny, mam po prostu dość tych leków, pilnowania się. Strachu. Jestem wykończona.
Przytulam bo tylko tyle mogę 🫂

Wczoraj dalej blady, dzisiaj jeszcze nie robiłam i nawet nie mam ochoty. 😞 Czemu to wszystko tak musi wyglądać...
Wiem że moje słowa goowno dadzą na twoją frustracje, bo pamiętam jak czekałam na pierwszą @ po poronieniu i wtedy nic nie mogło ukoić moich nerwów. ALE spróbuj myśleć o tym, że organizm po prostu jest jeszcze nie gotowy i dlatego odkłada to w czasie. Nie jest przecież powiedziane, że będzie to cykl bezowulacyjny 😐

Witam was wszytskie 😊😊
Mam 30 lat starania dopiero zaczęłam w tym cyklu ( pierwsze dziecko )
Obecnie 21 dc....owulacja między 12 a 15 dniem cyklu byly przytulanki co drugi dzień
Mniej więcej za tydzień mogę dopiero testować
Jak narazie śluzu brak za to dziwne kłucie w podbrzuszu

reklama
Witam was wszytskie 😊😊
Mam 30 lat starania dopiero zaczęłam w tym cyklu ( pierwsze dziecko )
Obecnie 21 dc....owulacja między 12 a 15 dniem cyklu byly przytulanki co drugi dzień
Mniej więcej za tydzień mogę dopiero testować
Jak narazie śluzu brak za to dziwne kłucie w podbrzuszu
Część, powodzenia 🤞

Do góry