Lilli2
Fanka BB :)
HejZamiast na II kreski to my się chyba w tym miesiącu zgadałyśmy na doła bo widzę że większość ma teraz jakiś gorszy czas @LadyCaro proszę o wpisanie Jak narazie to mój pierwszy od miesięcy okres bez bóli brzucha i garści tabsów także oby tylko tak dalej..
Dziewczyny a orientujecie się czy jeśli chciałabym skorzystać z dofinansowania na in vitro to muszę w klinice w swoim mieście czy byleby województwo się zgadzało?
I chyba dobrze byłoby na pierwszą wizytę przyjść już w wynikami badań które tu krążą prawda? Przerażają mnie trochę ceny tych immunologicznych i kirów
Właśnie jestem na etapie rozglądania się za dofinansowaniem do ivf, wiec się wypowiem. To zależy czy w Twoim rejonie jest dofinansowanie od miasta czy z urzędu marszałkowskiego. W regulaminie powinny być wypisane kliniki, w których można z takiego dofinansowania skorzystać.
Poza tym trzeba spełnić jeszcze inne ważne kryterium.. jeśli np. nie jest u Was zdiagnozowana przyczyna niepłodności to musi być udokumentowane min. 12 msc leczenia (ciągiem) lub 3 próby IUI.
Z tego tez powodu będę podchodzić do trzeciej IUI, żeby mieć w ogóle szanse na dofinansowanie…