reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

a to ciekawe, powiesz coś więcej? :D
To było tak, że jak ja chciałam z nim być to on nie mógł się zdecydować, więc po jakimś czasie dałam sobie z nim spokój. A jak dałam sobie spokój to on nagle się obudził i wielkie love zaczął mi wyznawać. Ale ja już go nie chciałam. Wręcz działał mi na nerwy i nie mogłam na niego patrzeć 😂 latał tak za mną dobre pół roku. Kwiaty, listy i w ogóle... Potem pojechaliśmy w góry (wycieczka którą organizował ksiądz ). Tam jako jedyni z grupy weszliśmy na Kasprowy Wierch (to było w styczniu) i nagle z dupy wyciągnął pierścionek i mi się oświadczył 😂 Przyjęłam od razu bardziej z rozsądku bo wiedziałam , że uczucie jakim go wcześniej darzyłam na pewno powróci . No i tak też było. 7 miesięcy później wzięliśmy ślub 🙂 jest dla mnie całym światem 😍

reklama
u mnie nie miało. I chyba nie powinno mieć
raczej nie, ja jestem na dokladnie takiej dawce i nie zauwazylam by byla pozniej. wrecz wydaje mi sie ze sie wyregulowalo i mam ostatnio 14-15dc (po odstawieniu anty i zanim bralam leki na tarczyce owulke mialam miedzy 14-20dc)
Myślałam, że to może przyczyna braku owulacji do tej pory 😐 dobrze by było gdyby nie to było przyczyną. Pewnie to przez to wcześniejsze poronienie. Kurde myślałam, że jak przyjdzie okres to jakoś wrócę do normalności i zostawię temat poronienia za sobą, a tu dalej się to za mną ciągnie.. mam dość...😞😞

Myślałam, że to może przyczyna braku owulacji do tej pory 😐 dobrze by było gdyby nie to było przyczyną. Pewnie to przez to wcześniejsze poronienie. Kurde myślałam, że jak przyjdzie okres to jakoś wrócę do normalności i zostawię temat poronienia za sobą, a tu dalej się to za mną ciągnie.. mam dość...😞😞
to na pewno nie wina euthoryxu, niestety ale pewnie przez poronienie będziesz mieć wydłużony cykl 😞
a owulaki dalej wychodzą blade?

To było tak, że jak ja chciałam z nim być to on nie mógł się zdecydować, więc po jakimś czasie dałam sobie z nim spokój. A jak dałam sobie spokój to on nagle się obudził i wielkie love zaczął mi wyznawać. Ale ja już go nie chciałam. Wręcz działał mi na nerwy i nie mogłam na niego patrzeć 😂 latał tak za mną dobre pół roku. Kwiaty, listy i w ogóle... Potem pojechaliśmy w góry (wycieczka którą organizował ksiądz ). Tam jako jedyni z grupy weszliśmy na Kasprowy Wierch (to było w styczniu) i nagle z dupy wyciągnął pierścionek i mi się oświadczył 😂 Przyjęłam od razu bardziej z rozsądku bo wiedziałam , że uczucie jakim go wcześniej darzyłam na pewno powróci . No i tak też było. 7 miesięcy później wzięliśmy ślub 🙂 jest dla mnie całym światem 😍
Odważnie ☺️

Mogę się wykrzyczeć i wybluzgać ?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

PS: plis, nie przyjmujcie negatywnego vibe-u ode mnie. Jestem rozżalona, wkurwiona i wszystko w jednym. Ale muszę gdzieś to wypluć z siebie. Ten cały gniew. Te wszystkie wiadomości do znajonych z ich slodkimi bobasami. Mam ***** dość tego, że musiało akurat paść na mnie. *****, nigdy nic złego nie zrobiłam. Zawsze jestem miła, pomocna. Szklak mnie jasny trafia. Jeszcze muszę przybierać maskę, że ten temat mnie nie boli. Łąkować te wszystkie foty, filmiki z ich bobasami.
Mam taki zjazd psychiczny, mam po prostu dość tych leków, pilnowania się. Strachu. Jestem wykończona.
Przytulam bo tylko tyle mogę 🫂

Wczoraj dalej blady, dzisiaj jeszcze nie robiłam i nawet nie mam ochoty. 😞 Czemu to wszystko tak musi wyglądać...
Wiem że moje słowa goowno dadzą na twoją frustracje, bo pamiętam jak czekałam na pierwszą @ po poronieniu i wtedy nic nie mogło ukoić moich nerwów. ALE spróbuj myśleć o tym, że organizm po prostu jest jeszcze nie gotowy i dlatego odkłada to w czasie. Nie jest przecież powiedziane, że będzie to cykl bezowulacyjny 😐

Witam was wszytskie 😊😊
Mam 30 lat starania dopiero zaczęłam w tym cyklu ( pierwsze dziecko )
Obecnie 21 dc....owulacja między 12 a 15 dniem cyklu byly przytulanki co drugi dzień
Mniej więcej za tydzień mogę dopiero testować
Jak narazie śluzu brak za to dziwne kłucie w podbrzuszu

reklama
Witam was wszytskie 😊😊
Mam 30 lat starania dopiero zaczęłam w tym cyklu ( pierwsze dziecko )
Obecnie 21 dc....owulacja między 12 a 15 dniem cyklu byly przytulanki co drugi dzień
Mniej więcej za tydzień mogę dopiero testować
Jak narazie śluzu brak za to dziwne kłucie w podbrzuszu
Część, powodzenia 🤞

Do góry