reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziękuje,choć tracę już powoli nadzieje,oczywiście współczuje i mocno kibicuje osobom starającym się latami,podziwiam 🙄 ja wariuje po kilku nieudanych próbach
rozumiem. Praktycznie każda dziewczyna jak zaczyna się starać wierzy i jest przekonana, że uda się szybko :) i bardzo czesto tak się udaje, czego i Tobie życzę :) a potem jak dłużej nie wychodzi jest zderzenie z rzeczywistością i boli. Także mimo, że u mnie starania to 3 lata, to rozumiem, że człowiek po kilku miesiącach może być bardzo rozczarowany. Też byłam.

Hej dziewczyny 🌙 U męża wynik fałszywie pozytywny. Uzyskanie tej wiedzy bez ubezpieczenia w NFZ kosztowało nas około 1000pln. Ręce opadają. Dawno nie przyjęłam takiej dawki stresu, a przecież mam doktorat ze stresowania się i profesurę z zamartwiania. Z moich marnych 4 pęcherzyków do ivf rokuje już tylko jeden. Do tego mam plamienia. W piątek kolejny monitoring. Nic tylko palnąć sobie w łeb.

rozumiem. Praktycznie każda dziewczyna jak zaczyna się starać wierzy i jest przekonana, że uda się szybko :) i bardzo czesto tak się udaje, czego i Tobie życzę :) a potem jak dłużej nie wychodzi jest zderzenie z rzeczywistością i boli. Także mimo, że u mnie starania to 3 lata, to rozumiem, że człowiek po kilku miesiącach może być bardzo rozczarowany. Też byłam.
Życzę dużo siły,nawet nie wyobrażam sobie co musisz czuć 🙄
Mam nadzieje ze wszystkie ujrzymy te wymarzone 2 kreski w niedługim czasie ❤️
Nawet nie zdawałam sobie sprawy ze jest nas aż tak dużo,swoją droga znajomi znajomych starali się 8 lat,oboje zdrowi (przeszli szereg badań) jak odpuścili całkowicie to 3 dzieci rok po roku wyszła 🤭

Hej dziewczyny 🌙 U męża wynik fałszywie pozytywny. Uzyskanie tej wiedzy bez ubezpieczenia w NFZ kosztowało nas około 1000pln. Ręce opadają. Dawno nie przyjęłam takiej dawki stresu, a przecież mam doktorat ze stresowania się i profesurę z zamartwiania. Z moich marnych 4 pęcherzyków do ivf rokuje już tylko jeden. Do tego mam plamienia. W piątek kolejny monitoring. Nic tylko palnąć sobie w łeb.
Matko.... :( biedna. Z dobrych wieści cieszę się, że był fałszywy. Staraj się być silna i trzymamy kciuki za ten jeden pęcherzyk 🥹

Życzę dużo siły,nawet nie wyobrażam sobie co musisz czuć 🙄
Mam nadzieje ze wszystkie ujrzymy te wymarzone 2 kreski w niedługim czasie ❤️
Nawet nie zdawałam sobie sprawy ze jest nas aż tak dużo,swoją droga znajomi znajomych starali się 8 lat,oboje zdrowi (przeszli szereg badań) jak odpuścili całkowicie to 3 dzieci rok po roku wyszła 🤭
Teraz to już mi jest to obojętne 😅 w sensie nic już nie oczekuję, więc nie mam rozczarowań.

tylko nie mówmy proszę o mocy odpuszczenia, bo na większość z nas to działa jak płachta na byka ;)

Matko.... :( biedna. Z dobrych wieści cieszę się, że był fałszywy. Staraj się być silna i trzymamy kciuki za ten jeden pęcherzyk 🥹
Od jutra włączam tryb relaks i dbanie o siebie i moje jajko ostatniej szansy, i turbo afirmacja. Ciekawe jak mi pójdzie 😂
Chyba kupię dużo książek w ramach tej kuracji. Tylko chyba nadam je potem morską paczką, bo walizka tego nie wytrzyma.

Od jutra włączam tryb relaks i dbanie o siebie i moje jajko ostatniej szansy, i turbo afirmacja. Ciekawe jak mi pójdzie 😂
Chyba kupię dużo książek w ramach tej kuracji. Tylko chyba nadam je potem morską paczką, bo walizka tego nie wytrzyma.
książkowa kuracja dobra na serce ❤️
No i relaks i dbanie o siebie to najlepsze co możesz teraz zrobić. Go go power jajko! (na melodię go go power rangers, wiem, jestem durna, ale jestem trzeźwa, przysięgam).

reklama
Do góry