reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Hej dziewczyny 🙂 staramy się z mężem od września tamtego roku. Po pół roku starań dwie kreseczki, a 14 kwietnia niestety łyżeczkowanie w 8 tygodniu😞. Wyniki histopatologiczne w porządku. Lekarz dał zielone światło 🙂 dziś pierwszy dzień po @ więc zaczynamy działać.
Prosiłabym zapisać mnie na testowanie 29 czerwca 🙂 no chyba, że @ przyjdzie wcześniej.
Powodzenia NAM WSZYSTKIM ❤️

reklama
Hej dziewczyny 🙂 staramy się z mężem od września tamtego roku. Po pół roku starań dwie kreseczki, a 14 kwietnia niestety łyżeczkowanie w 8 tygodniu😞. Wyniki histopatologiczne w porządku. Lekarz dał zielone światło 🙂 dziś pierwszy dzień po @ więc zaczynamy działać.
Prosiłabym zapisać mnie na testowanie 29 czerwca 🙂 no chyba, że @ przyjdzie wcześniej.
Powodzenia NAM WSZYSTKIM ❤️
Cześć! Bardzo współczuje straty, rownież mialam zabieg łyżeczkowania (15 kwietnia), rownież jestem w trakcie pierwszej @ i rownież testuje 29 czerwca (chociaż nie wiem jeszcze kiedy spodziewać się owulacji). Mamy bardzo dużo podobieństw ☺️ życzę nam aby 29.06 był szczęśliwy i żebyśmy się spotkały na marcówkach 😅

Wow niezle... Ja korzystalam właśnie w SU z tego programu- zapisywałam się w lipcu zeszłego roku na wrzesień i wtedy były środki
Zainteresowanie mega wzrosło skoro teraz juz w maju się skończyły 😱😱
Tez juz jestem tam w poradni 😜 Ale jakoze jiz jestem to dzwonie, że mam się na ten i ten dzień zapisać i jest termin. Wiec cie pocieszę, że potem ro szybko idzie.
@Brownie1992 jak się dalej zastanawiasz nad poradnia to może się zapisz?? 3 miechy to akurat będziesz po zabiegu, a jak zajdziesz to odwołasz.
Co to jest SU?

Cześć! Bardzo współczuje straty, rownież mialam zabieg łyżeczkowania (15 kwietnia), rownież jestem w trakcie pierwszej @ i rownież testuje 29 czerwca (chociaż nie wiem jeszcze kiedy spodziewać się owulacji). Mamy bardzo dużo podobieństw ☺️ życzę nam aby 29.06 był szczęśliwy i żebyśmy się spotkały na marcówkach 😅
No właśnie też się obawiam o tą owulację, ale musimy być dobrej myśli ❤️ również Ci współczuję. Powodzenia 🙂🙂☺️☺️

Dzięki AScarlett i LadyCaro… tak coś czułam ze jestem kandydatką do dupka ale sprawdzę najpierw na 100 wszystko zanim zacznę w siebie cokolwiek pchać :) Zostały mi dwa cykle na których skupiam się na monitoringu/owulakach/progu a potem w sierpniu wizyta w SU na oddziale Endo-gin i mam nadzieje ze spróbujemy z IUI :) P.S. Jeśli któraś z Krakowa chciała skorzystać z Programu Plodnosciowego to niestety już sie skończyły środki na ten rok i zapisy tylko do SU (okres oczekiwania na 1 wizytę w moim przypadku 3 msc będzie).

Czy tylko ja dzisiaj z okazji dnia dziecka od rana jem lody, a na obiad wjechał kebab ? :)
Nie
Ja zrobiłam 12 km (usprawiedliwiam się)
Na obiad zamówiłam pizze a teraz skończyłam loda słony karmel. 😆🤣

reklama
Umówiłam się dzisiaj na monitoring na 9.06. Zobaczymy czy coś tam urosło. U mojego chłopa w rodzinie wszyscy mają urodziny w marcu, a u nas właśnie ostatnia szansa, więc moooooze... 😉
W ogóle zdycham dzisiaj. Stres zaczął ze mnie schodzić i całe popołudnie spędzam pod kocykiem w wyrku 😊

Do góry