LadyCaro
Fanka BB :)
ja najbardziej APE a Stary namiętnie pije Kozel xD nie jesteśmy koneseramia jakie piwo lubicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja najbardziej APE a Stary namiętnie pije Kozel xD nie jesteśmy koneseramia jakie piwo lubicie?
Ja sommerki lub piwo z sokiem Ale koniecznie malinowy! Nie rozumiem fenomenu soku imbirowego do piwa…a jakie piwo lubicie?
ja nie rozumiem fenomenu słodkiego piwa albo piwo albo orenżadaJa sommerki lub piwo z sokiem Ale koniecznie malinowy! Nie rozumiem fenomenu soku imbirowego do piwa…
bezalkoholowe o smaku mohitoa jakie piwo lubicie?
No APA to już taki troszkę wyższy level niż tyskie, umówmy się aczkolwiek żeby nie było - absolutnie nie mam nic do tyskiego niech każdy pije co lubimnie Stary niestety zaraził miłością do IPY najlepiej jakiejś takiej Double lub Triple i jeszcze Hazy żeby mętna była jak ta na obrazku a jest to bolesne dla kieszeni niestety, w takiej np Portugalii smakujące mi piwko było po 13 euro za 400ml, przez co przekroczyłam zakładany budżet wyjazduja najbardziej APE a Stary namiętnie pije Kozel xD nie jesteśmy koneserami
Ja ostatnio myślałam, że pyli rzepak, ale mówię kurde tak ostro żeby mi okno dachowe zawaliło.. I się okazało, że to pył z sacharyja powoli doprowadzam chatę do porządku po wakacjach. Jak wróciliśmy to był taki kurz :O że byłam w szoku jak może przez tydzień się nakurzyc... i jeszcze lipa pyli, a mamy pod oknem... wszystko w żółtym pyle xD
Kurde, ale jechałaś z myślą, że to jest na pewno CP, a jednak dał Ci nadzieję. I dobrą myśl, której możesz się trzymać..Ehhhh mam w głowie mętlik. Wyszłam od lekarza. Jest ciałko żółte, endometrium 12mm. Mówi ze mam brać 3x1 duphaston i dopiero za tydzień Beta chyba ze się fos będzie dziać. Mówi tez ze nie z takim progesteronem miał zdrowe ciąże w macicy i, ze jak nie zaryzykujmy to potem będziemy sobie pluć w twarz. Jak za tydzień będzie Beta nieadekwatna to mówi, ze można myśleć o CP grrrr
nooo niestety. Ostatnio chciałam sobie kupić zwykłą APE żywca i w żabce zapłaciłam 7złNo APA to już taki troszkę wyższy level niż tyskie, umówmy się aczkolwiek żeby nie było - absolutnie nie mam nic do tyskiego niech każdy pije co lubimnie Stary niestety zaraził miłością do IPY najlepiej jakiejś takiej Double lub Triple i jeszcze Hazy żeby mętna była jak ta na obrazku a jest to bolesne dla kieszeni niestety, w takiej np Portugalii smakujące mi piwko było po 13 euro za 400ml, przez co przekroczyłam zakładany budżet wyjazdu