reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Kurde, ale jechałaś z myślą, że to jest na pewno CP, a jednak dał Ci nadzieję. I dobrą myśl, której możesz się trzymać..
tak… ale ciagle mam w głowie, ze był niski prog i co jak będę żywic CP. Pierwsze jak mu powiedziałam o progu to od razu powiedział DUPHASTON 🤷‍♀️ a ja nie wiem co robić

reklama
Ehhhh mam w głowie mętlik. Wyszłam od lekarza. Jest ciałko żółte, endometrium 12mm. Mówi ze mam brać 3x1 duphaston i dopiero za tydzień Beta chyba ze się fos będzie dziać. Mówi tez ze nie z takim progesteronem miał zdrowe ciąże w macicy i, ze jak nie zaryzykujmy to potem będziemy sobie pluć w twarz. Jak za tydzień będzie Beta nieadekwatna to mówi, ze można myśleć o CP 🤷‍♀️ grrrr
chciałabym odpowiedzieć coś mądrego, ale nie mam co. Nie mam pojęcia co Ci doradzić. Ja osobiście bym chyba bała się podtrzymywać... ale może tak gadam bo nie jestem w tej sytuacji. Więc musisz robić jak czujesz :( trzymaj się ciepło, informuj koniecznie!

Ehhhh mam w głowie mętlik. Wyszłam od lekarza. Jest ciałko żółte, endometrium 12mm. Mówi ze mam brać 3x1 duphaston i dopiero za tydzień Beta chyba ze się fos będzie dziać. Mówi tez ze nie z takim progesteronem miał zdrowe ciąże w macicy i, ze jak nie zaryzykujmy to potem będziemy sobie pluć w twarz. Jak za tydzień będzie Beta nieadekwatna to mówi, ze można myśleć o CP 🤷‍♀️ grrrr
Wszystkie już w sumie pisałyśmy co myślimy, decyzja jest twoja.
Oby lekarz mial racje, tego ci życzę.

tak… ale ciagle mam w głowie, ze był niski prog i co jak będę żywic CP. Pierwsze jak mu powiedziałam o progu to od razu powiedział DUPHASTON 🤷‍♀️ a ja nie wiem co robić
wiesz, jeszcze gdyby ten prog był niski po prostu. Ale on spadł jeszcze. Beta się podniosła a on spadł... no dziwne to strasznie :(
Niestety ja nie mydlić oczu, że na pewno będzie wszystko dobrze etc... oczywiście tego Ci życzę, ale nie wygląda to dobrze...

Wow niezle... Ja korzystalam właśnie w SU z tego programu- zapisywałam się w lipcu zeszłego roku na wrzesień i wtedy były środki
Zainteresowanie mega wzrosło skoro teraz juz w maju się skończyły 😱😱
Tez juz jestem tam w poradni 😜 Ale jakoze jiz jestem to dzwonie, że mam się na ten i ten dzień zapisać i jest termin. Wiec cie pocieszę, że potem ro szybko idzie.
@Brownie1992 jak się dalej zastanawiasz nad poradnia to może się zapisz?? 3 miechy to akurat będziesz po zabiegu, a jak zajdziesz to odwołasz.
Już dwa razy mnie dziś wywoływałaś 🤣
SU macie na myśli ta poradnie uniwersytecka n Kopernika? Moze się zapisze chociaż na razie jestem na nich obrażona po tym jak mi nie chcieli zrobić histerolaparoskopii 🤣

Ja bym pewnie proga zaczęła badać nawet i dwa razy dziennie, by zobaczyć jak się zachowuje. Czy spada, czy skacze czy co z nim. Nigdy nie interesowałam się CP i nie wiem, czy większe prawdopodobieństwo jest jak już ktoś taz doświadczył. Jeżeli masz taka możliwość to może sprawdzaj tego proga?

A tymczasem:
Screenshot_20230601_172411_Chrome.jpg

reklama
Do góry