reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Kurde, ale jechałaś z myślą, że to jest na pewno CP, a jednak dał Ci nadzieję. I dobrą myśl, której możesz się trzymać..
tak… ale ciagle mam w głowie, ze był niski prog i co jak będę żywic CP. Pierwsze jak mu powiedziałam o progu to od razu powiedział DUPHASTON 🤷‍♀️ a ja nie wiem co robić

reklama
Ehhhh mam w głowie mętlik. Wyszłam od lekarza. Jest ciałko żółte, endometrium 12mm. Mówi ze mam brać 3x1 duphaston i dopiero za tydzień Beta chyba ze się fos będzie dziać. Mówi tez ze nie z takim progesteronem miał zdrowe ciąże w macicy i, ze jak nie zaryzykujmy to potem będziemy sobie pluć w twarz. Jak za tydzień będzie Beta nieadekwatna to mówi, ze można myśleć o CP 🤷‍♀️ grrrr
chciałabym odpowiedzieć coś mądrego, ale nie mam co. Nie mam pojęcia co Ci doradzić. Ja osobiście bym chyba bała się podtrzymywać... ale może tak gadam bo nie jestem w tej sytuacji. Więc musisz robić jak czujesz :( trzymaj się ciepło, informuj koniecznie!

Ehhhh mam w głowie mętlik. Wyszłam od lekarza. Jest ciałko żółte, endometrium 12mm. Mówi ze mam brać 3x1 duphaston i dopiero za tydzień Beta chyba ze się fos będzie dziać. Mówi tez ze nie z takim progesteronem miał zdrowe ciąże w macicy i, ze jak nie zaryzykujmy to potem będziemy sobie pluć w twarz. Jak za tydzień będzie Beta nieadekwatna to mówi, ze można myśleć o CP 🤷‍♀️ grrrr
Wszystkie już w sumie pisałyśmy co myślimy, decyzja jest twoja.
Oby lekarz mial racje, tego ci życzę.

tak… ale ciagle mam w głowie, ze był niski prog i co jak będę żywic CP. Pierwsze jak mu powiedziałam o progu to od razu powiedział DUPHASTON 🤷‍♀️ a ja nie wiem co robić
wiesz, jeszcze gdyby ten prog był niski po prostu. Ale on spadł jeszcze. Beta się podniosła a on spadł... no dziwne to strasznie :(
Niestety ja nie mydlić oczu, że na pewno będzie wszystko dobrze etc... oczywiście tego Ci życzę, ale nie wygląda to dobrze...

Wow niezle... Ja korzystalam właśnie w SU z tego programu- zapisywałam się w lipcu zeszłego roku na wrzesień i wtedy były środki
Zainteresowanie mega wzrosło skoro teraz juz w maju się skończyły 😱😱
Tez juz jestem tam w poradni 😜 Ale jakoze jiz jestem to dzwonie, że mam się na ten i ten dzień zapisać i jest termin. Wiec cie pocieszę, że potem ro szybko idzie.
@Brownie1992 jak się dalej zastanawiasz nad poradnia to może się zapisz?? 3 miechy to akurat będziesz po zabiegu, a jak zajdziesz to odwołasz.
Już dwa razy mnie dziś wywoływałaś 🤣
SU macie na myśli ta poradnie uniwersytecka n Kopernika? Moze się zapisze chociaż na razie jestem na nich obrażona po tym jak mi nie chcieli zrobić histerolaparoskopii 🤣

Ja bym pewnie proga zaczęła badać nawet i dwa razy dziennie, by zobaczyć jak się zachowuje. Czy spada, czy skacze czy co z nim. Nigdy nie interesowałam się CP i nie wiem, czy większe prawdopodobieństwo jest jak już ktoś taz doświadczył. Jeżeli masz taka możliwość to może sprawdzaj tego proga?

A tymczasem:
Screenshot_20230601_172411_Chrome.jpg

reklama
Do góry