reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dzięki AScarlett i LadyCaro… tak coś czułam ze jestem kandydatką do dupka ale sprawdzę najpierw na 100 wszystko zanim zacznę w siebie cokolwiek pchać :) Zostały mi dwa cykle na których skupiam się na monitoringu/owulakach/progu a potem w sierpniu wizyta w SU na oddziale Endo-gin i mam nadzieje ze spróbujemy z IUI :) P.S. Jeśli któraś z Krakowa chciała skorzystać z Programu Plodnosciowego to niestety już sie skończyły środki na ten rok i zapisy tylko do SU (okres oczekiwania na 1 wizytę w moim przypadku 3 msc będzie).

Czy tylko ja dzisiaj z okazji dnia dziecka od rana jem lody, a na obiad wjechał kebab ? :)
ja nie jem, ale chyba juz pms mi wjeżdża, bo zjadlabym cały świat!!!

Dzięki AScarlett i LadyCaro… tak coś czułam ze jestem kandydatką do dupka ale sprawdzę najpierw na 100 wszystko zanim zacznę w siebie cokolwiek pchać :) Zostały mi dwa cykle na których skupiam się na monitoringu/owulakach/progu a potem w sierpniu wizyta w SU na oddziale Endo-gin i mam nadzieje ze spróbujemy z IUI :) P.S. Jeśli któraś z Krakowa chciała skorzystać z Programu Plodnosciowego to niestety już sie skończyły środki na ten rok i zapisy tylko do SU (okres oczekiwania na 1 wizytę w moim przypadku 3 msc będzie).

Czy tylko ja dzisiaj z okazji dnia dziecka od rana jem lody, a na obiad wjechał kebab ? :)
ja z tego wkurwu wcześniejszego to dopiero śniadanie zjadłam 😆 ale zamówiłam już u Starego lody w liczbie sztuk 4😋 i będę żarła jak tylko przyjedzie 😂

Prawdziwa radość😊😃

FB_IMG_1685630377847.jpg

reklama
Do góry