AScarlett
Moderator
Aaa @Motylkowa! Ja miałam jedna iui juz tam wiec jak coś możesz pytac tu albo na priv potem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie jem, ale chyba juz pms mi wjeżdża, bo zjadlabym cały świat!!!Dzięki AScarlett i LadyCaro… tak coś czułam ze jestem kandydatką do dupka ale sprawdzę najpierw na 100 wszystko zanim zacznę w siebie cokolwiek pchać Zostały mi dwa cykle na których skupiam się na monitoringu/owulakach/progu a potem w sierpniu wizyta w SU na oddziale Endo-gin i mam nadzieje ze spróbujemy z IUI P.S. Jeśli któraś z Krakowa chciała skorzystać z Programu Plodnosciowego to niestety już sie skończyły środki na ten rok i zapisy tylko do SU (okres oczekiwania na 1 wizytę w moim przypadku 3 msc będzie).
Czy tylko ja dzisiaj z okazji dnia dziecka od rana jem lody, a na obiad wjechał kebab ?
Dziękuje! Zapamiętam i będę się na pewno odzywać w sierpniu No chyba ze przyjdzie mi odwołać wizytę do tego czasuAaa @Motylkowa! Ja miałam jedna iui juz tam wiec jak coś możesz pytac tu albo na priv potem
Życzę Ci oczywiście żebyś mogła ja odwolacDziękuje! Zapamiętam i będę się na pewno odzywać w sierpniu No chyba ze przyjdzie mi odwołać wizytę do tego czasu
ja z tego wkurwu wcześniejszego to dopiero śniadanie zjadłam ale zamówiłam już u Starego lody w liczbie sztuk 4 i będę żarła jak tylko przyjedzieDzięki AScarlett i LadyCaro… tak coś czułam ze jestem kandydatką do dupka ale sprawdzę najpierw na 100 wszystko zanim zacznę w siebie cokolwiek pchać Zostały mi dwa cykle na których skupiam się na monitoringu/owulakach/progu a potem w sierpniu wizyta w SU na oddziale Endo-gin i mam nadzieje ze spróbujemy z IUI P.S. Jeśli któraś z Krakowa chciała skorzystać z Programu Plodnosciowego to niestety już sie skończyły środki na ten rok i zapisy tylko do SU (okres oczekiwania na 1 wizytę w moim przypadku 3 msc będzie).
Czy tylko ja dzisiaj z okazji dnia dziecka od rana jem lody, a na obiad wjechał kebab ?
W żabce promka 1+1 lód gratis i to mozna chyba kilka razy skorzystać!ja z tego wkurwu wcześniejszego to dopiero śniadanie zjadłam ale zamówiłam już u Starego lody w liczbie sztuk 4 i będę żarła jak tylko przyjedzie
z takiej promki 1+1 to bym chętnie na browary skorzystała, ale już się wstrzymam do okresu xDW żabce promka 1+1 lód gratis i to mozna chyba kilka razy skorzystać!
a jakie piwo lubicie?z takiej promki 1+1 to bym chętnie na browary skorzystała, ale już się wstrzymam do okresu xD
ja rzadko już browarki pijam, przerzucilam się na proseccoa jakie piwo lubicie?