reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Cześć dziewczyny,
ja nadal czuję się okropnie podejrzewam anginę. Jutro ide do lekarza po antybiotyk. Mój @ to juz prawie koniec, delikatne plamienie 4dc. Może ze dwa dni przed końcem antybiotyku będzie owulacja a moze się przesunie z tego powodu. Ale nie jestem w stanie przełknąć nic poza wodą i potrzebuje ratunku. Apetytu też nie mam. 😞😓
Ze względu na 3 dniowy @ który jest taki sobie i przyjmowanie leków, nawet zrobiłam test na wszelki wypadek. Dozy są bardzo mylące, co prawda u mnie ciąży na 100% nie ma, ale powinien być biały, a nie coś tam wyskakuje.

Załączniki

• 20230612_153758.jpg
    20230612_153758.jpg
    286,4 KB · Wyświetleń: 142
  • 20230612_153832.jpg
    20230612_153832.jpg
    312,8 KB · Wyświetleń: 146
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
ja nadal czuję się okropnie podejrzewam anginę. Jutro ide do lekarza po antybiotyk. Mój @ to juz prawie koniec, delikatne plamienie 4dc. Może ze dwa dni przed końcem antybiotyku będzie owulacja a moze się przesunie z tego powodu. Ale nie jestem w stanie przełknąć nic poza wodą i potrzebuje ratunku. Apetytu też nie mam. 😞😓
o nie :( dawaj znać po lekarzu. I zdorwiej :)

Cześć dziewczyny,
zdrówka! Ja miałam antybiotyk na 10 dni w zeszłym miesiącu i nie przesunęło mi to owu

reklama
Cześć dziewczyny,
Ze względu na 3 dniowy @ który jest taki sobie i przyjmowanie leków, nawet zrobiłam test na wszelki wypadek. Dozy są bardzo mylące, co prawda u mnie ciąży na 100% nie ma, ale powinien być biały, a nie coś tam wyskakuje.
Mi na tych DOZ wychodzily takie fabryczne właśnie.

Do góry