Kotciara
Moderator
negatyw, ale rozumiem że sikasz też jutro? czy już czekasz z testami?Nie ma co, negatyw
Za wcześnie.
Jeszcze go wyjęłam z opakowania ofc, wybaczcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
negatyw, ale rozumiem że sikasz też jutro? czy już czekasz z testami?Nie ma co, negatyw
Za wcześnie.
Przy moim zjebanym berecie, to pewnie szczam aż sików braknie.negatyw, ale rozumiem że sikasz też jutro? czy już czekasz z testami?
niech rośnie dawaj znacJa wracam po intensywnym weekendzie, nie miałam czasu nawet zajrzeć na forum.
Dziś 8 dc (stymulacja) i zaraz monitoring. Zobaczymy czy coś urosło i tym razem
Życzę dwóch kresek za kilka dniNie ma co, negatyw
Za wcześnie.
o nie dawaj znać po lekarzu. I zdorwiejCześć dziewczyny,
ja nadal czuję się okropnie podejrzewam anginę. Jutro ide do lekarza po antybiotyk. Mój @ to juz prawie koniec, delikatne plamienie 4dc. Może ze dwa dni przed końcem antybiotyku będzie owulacja a moze się przesunie z tego powodu. Ale nie jestem w stanie przełknąć nic poza wodą i potrzebuje ratunku. Apetytu też nie mam.
zdrówka! Ja miałam antybiotyk na 10 dni w zeszłym miesiącu i nie przesunęło mi to owuCześć dziewczyny,
ja nadal czuję się okropnie podejrzewam anginę. Jutro ide do lekarza po antybiotyk. Mój @ to juz prawie koniec, delikatne plamienie 4dc. Może ze dwa dni przed końcem antybiotyku będzie owulacja a moze się przesunie z tego powodu. Ale nie jestem w stanie przełknąć nic poza wodą i potrzebuje ratunku. Apetytu też nie mam.
Mi na tych DOZ wychodzily takie fabryczne właśnie.Cześć dziewczyny,
Ze względu na 3 dniowy @ który jest taki sobie i przyjmowanie leków, nawet zrobiłam test na wszelki wypadek. Dozy są bardzo mylące, co prawda u mnie ciąży na 100% nie ma, ale powinien być biały, a nie coś tam wyskakuje.