reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
a no i dodatkowo jeszcze kończąc temat mojej rezygnacji to wiecie - u mnie to już będą wchodzić badania za kilka tysięcy jeśli już, inseminacja też swoje kosztuje - nie ma w mojej głowie zgody, zeby zużywać tyle sił i pieniędzy na coś, co moze nigdy nie nastąpić. Po prostu głowa mówi stop. I wiem, że jest dużo dziewczyn, które oddadzą wszystkie pieniadze i wszystko, zeby mieć dzieck. Ja niestety nie jestem w stanie.

narazie czuję, że to dla mnie koniec tego tematu. Serio... nie zacznę się zabezpieczać, ale czuję, ze wyczerpałam to co mogłam. Moja głowa już odrzuca jakiekolwiek działania.
Na wszystko trzeba czasu, ale Ty też wiele razy podkreslalas, że wyobrażasz sobie życie bez dziecka i też nie chcecie poświęcać funduszy na in vitro. Każda z nas jest inna. Ja na razie sie nie godzę z porażka i czekam na lipcowy zabieg, który u mnie zadecyduje 😊

reklama
Na wszystko trzeba czasu, ale Ty też wiele razy podkreslalas, że wyobrażasz sobie życie bez dziecka i też nie chcecie poświęcać funduszy na in vitro. Każda z nas jest inna. Ja na razie sie nie godzę z porażka i czekam na lipcowy zabieg, który u mnie zadecyduje 😊
trzymam kciuki z całych sił, zeby coś wniósł, wyjaśnił i żeby już nieługo wyskoczył różowy bobas :D

Do góry