reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
a co, pokazalo sie cos? :D
Nieeee, po prostu moja wyobraźnia bardzo by tego chciała. A dodatkowo jest czerwiec. Miesiąc urodzin ważnej dla mnie osoby, już anioła stróża. Muszę kurde wyszczać w tym czerwcu pozytywa, bo tak i już. Po prostu musi nade mną czuwać, musi! I juz tym razem ze szczesliwym zakończeniem. No wbijam to sobie po prostu do mózgownicy.

Nieeee, po prostu moja wyobraźnia bardzo by tego chciała. A dodatkowo jest czerwiec. Miesiąc urodzin ważnej dla mnie osoby, już anioła stróża. Muszę kurde wyszczać w tym czerwcu pozytywa, bo tak i już. Po prostu musi nade mną czuwać, musi! I juz tym razem ze szczesliwym zakończeniem. No wbijam to sobie po prostu do mózgownicy.
z całego serducha życzę, żeby za chwilę testy zaczęły się robić pozytywne! (Ale ten dzisiejszy tak czy siak możesz pokazać komisji do oceny :D)

z całego serducha życzę, żeby za chwilę testy zaczęły się robić pozytywne! (Ale ten dzisiejszy tak czy siak możesz pokazać komisji do oceny :D)
Nie ma co, negatyw 😂
Za wcześnie.
Jeszcze go wyjęłam z opakowania ofc, wybaczcie 😂

Załączniki

• fb4f7ebc-28d2-412f-8d2f-1db7191e0510.jpeg
    fb4f7ebc-28d2-412f-8d2f-1db7191e0510.jpeg
    10,1 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry