Brownie1992
Moderator
Nie chce się nastawiać, ale apropo tego co napisałaś. Ja jestem w stanie poświęcić wszelkie dostępne dla nas środki finansowe.trzymam kciuki z całych sił, zeby coś wniósł, wyjaśnił i żeby już nieługo wyskoczył różowy bobas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chce się nastawiać, ale apropo tego co napisałaś. Ja jestem w stanie poświęcić wszelkie dostępne dla nas środki finansowe.trzymam kciuki z całych sił, zeby coś wniósł, wyjaśnił i żeby już nieługo wyskoczył różowy bobas
no i ja to rozumiem. Z resztą wydaje mi się, że więcej kobiet ma takie podejście jak Ty.Nie chce się nastawiać, ale apropo tego co napisałaś. Ja jestem w stanie poświęcić wszelkie dostępne dla nas środki finansowe.
Nieeee, po prostu moja wyobraźnia bardzo by tego chciała. A dodatkowo jest czerwiec. Miesiąc urodzin ważnej dla mnie osoby, już anioła stróża. Muszę kurde wyszczać w tym czerwcu pozytywa, bo tak i już. Po prostu musi nade mną czuwać, musi! I juz tym razem ze szczesliwym zakończeniem. No wbijam to sobie po prostu do mózgownicy.a co, pokazalo sie cos?
z całego serducha życzę, żeby za chwilę testy zaczęły się robić pozytywne! (Ale ten dzisiejszy tak czy siak możesz pokazać komisji do oceny )Nieeee, po prostu moja wyobraźnia bardzo by tego chciała. A dodatkowo jest czerwiec. Miesiąc urodzin ważnej dla mnie osoby, już anioła stróża. Muszę kurde wyszczać w tym czerwcu pozytywa, bo tak i już. Po prostu musi nade mną czuwać, musi! I juz tym razem ze szczesliwym zakończeniem. No wbijam to sobie po prostu do mózgownicy.
dziś 21dc więc i tak późno, chociaż w poprzednim cyklu miałam dopiero w 28dc.. może coś mi się poprzestawiałoA który dc dzisiaj? Może owu przed Tobą? Ja często tak mam że testy blade, a tu jep i pik.
Nie ma co, negatywz całego serducha życzę, żeby za chwilę testy zaczęły się robić pozytywne! (Ale ten dzisiejszy tak czy siak możesz pokazać komisji do oceny )
no negatyw, ale szansa na to, ze coś bedzie 7dpo jest zerowa xDNie ma co, negatyw
Za wcześnie.
Jeszcze go wyjęłam z opakowania ofc, wybaczcie
jeszcze jest czas na dwie krechy!! Trzymam kciuki!Nie ma co, negatyw
Za wcześnie.
Jeszcze go wyjęłam z opakowania ofc, wybaczcie
PokażJa pierd, czemu ja sobie życie komplikuje robiąc test 7 dpo
I potem mi zaczyna działać wyobraźnia
No raczejno negatyw, ale szansa na to, ze coś bedzie 7dpo jest zerowa xD