reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
U mnie ten pierwszy cykl po poronieniu jest dziwaczny... Dziś 18 dzień cyklu a owulacji dalej nie ma i może nie będzie 😞 zawsze miałam tak 16/17 a teraz cisza. Jajniki nie bolą, śluz nie może się rozkręcić. Wczoraj wieczór owulak jakby troszkę ciemniejszy ale nadal blady, a dziś bledszy jak wczoraj... Chyba nici z tego cyklu 😢 na dodatek mąż wczoraj miał wirusa żołądkowego. Jedyny plus, że mu już lepiej.
możliwe że się przesunie, czytałam że niektóre kobiety po poronieniu mają jeszcze kilka cyklów rozjechanych np. cykl "0" trwa 50 dni, później pierwszy cykl po @ 40 dni, później 35 i itp. aż nie wróci do starego rytmu 😞 może u ciebie też tak jest, a tym samym owulacja będzie dopiero po 20dc? 😞

W tym cyklu nie byłam, bo po przejściach ze szpitalem i badaniami po, chciałam trochę odsapnac. Więc tylko po tym wnioskuje, bo zawsze tak miałam, ale może teraz jest inaczej i tak jak mówisz to o niczym nie świadczy. Może będę mieć dłuższy cykl tym razem 😐
No nie brałabym tego za pewnik na bank :) wiadomo, ze różnie może być, bo jednak poronienie robi hormonalną zupę, ale nie przekreślałabym tak od razu :)

możliwe że się przesunie, czytałam że niektóre kobiety po poronieniu mają jeszcze kilka cyklów rozjechanych np. cykl "0" trwa 50 dni, później pierwszy cykl po @ 40 dni, później 35 i itp. aż nie wróci do starego rytmu 😞 może u ciebie też tak jest, a tym samym owulacja będzie dopiero po 20dc? 😞
Może, ja to mam zawsze pecha więc czemu tym razem miałoby wszystko wrócić do normy ... 😢 Oby tylko była..

reklama
Do góry