Bolilol
Fanka BB :)
ufffAbsolutnie! Waga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ufffAbsolutnie! Waga
U Nas to raczej mnie łapie takie nagłe wypadkiooooo to mój mąż to mistrz srania w nieodpowiednim momencie dziwie się, ze jak składał przysięgę małżeńską to mu się nie zachciało
Ale Wam się udało zajść... Ja bym jeszcze popróbowała bo jest szansa tylko obstawiłabym się lekami na trombofilie.Jestem na podobnym etapie - coraz bliżej tej decyzji. Tylko chciałam poruszyć ten temat, bo to jest coś czego ja się boję przy ivf - olbrzymiej bomby hormonalnej dla organizmu...
Ja nie wiem co wszyscy narzekają na te skorpiony, mój mąż skorpion i na prawdę do rany przyłóż, te horoskopy to ściemaAbsolutnie! Waga
Czasem charakterystyczne cechy się zgadzają xDJa nie wiem co wszyscy narzekają na te skorpiony, mój mąż skorpion i na prawdę do rany przyłóż, te horoskopy to ściema
Ale tam to tylko 1 cykl, jeśli się uda zapłodnić komórki i powstaną zarodki.Kurde, u nikogo innego przy stymulacji cyklu nie slyszalam o takich akcjach... A u ciebie to rzeczywiście są efekty uboczne.
Wiem że rozważasz in vitro. Tam dawki hormonów są jeszcze wieksze, także tam może cię walnąć jeszcze mocniej. Nie daj bobie nie zniechęcam, ale tak mi to przyszlo do głowy.
U nas podobnie jestesmy dobrani.u nas to samooo ogień i woda. Ja - otwarta, rozgadana, robiąca rzeczy po łebkach, emocjonalna do granic xD on zamknięty introwertyk, dokładny, zachowujący zimną krew w każdej sytuacji
Zaintrygowałaś mnie xDCzasem charakterystyczne cechy się zgadzają xD
plujecie jademMasz coś do skorpionow, he?!