reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Masz coś do skorpionow, he?!
Mad The Angry Birds Movie GIF by Angry Birds
Broń bobie 🤣

reklama
Sorki, ze tak co chwile o cos pytam, ale wiadomo jak jest, siedzi sie i kmini: jak szybko po biochemie spadla Wam beta do zera? Zrobilam test teraz, zeby sprawdzic czy juz bialo, a kreska ciagle wyraznie widoczna

Ale Wam się udało zajść... Ja bym jeszcze popróbowała bo jest szansa tylko obstawiłabym się lekami na trombofilie.
Oczywiście, że się tego boję, ale no właśnie. U nas chęć posiadania dziecka jest tak duża, że jestem w stanie się tego podjąć. Mamy inne podejście niż tak jak np @LadyCaro pisze, że nie rozważają w ogóle in vitro.
Niby tak, ale 2 biochemy po 1.5 roku mnie średnio pocieszają. Biorę na razie acard, w poniedziałek za tydzień mam konsultacje z hematologiem. Zobaczymy czy mi coś wdroży, nie zawsze i nie wszyscy chcą 🤷‍♀️ pewnie starać się będziemy, ci najmniej 2 iui jeszcze przed nami.
Ale młodsza się nie robię. Widziałam w weekend kuzynkę męża, która kończy 40 w tym roku. I ona już nie ma siły biegać za dzieciakami. Z frugiej strony ma ich czwórke;) wiec maja przewagę liczebna mocna.

Ostatnia edycja:
Sorki, ze tak co chwile o cos pytam, ale wiadomo jak jest, siedzi sie i kmini: jak szybko po biochemie spadla Wam beta do zera? Zrobilam test teraz, zeby sprawdzic czy juz bialo, a kreska ciagle wyraznie widoczna
Przy niskiej becie, myślę, ze kilka dni zalatwi sprawę. A masz juz krwawienie, ktore uznłabyś jako @? Nie będzie Ci to przydatne, ale u mnie z pozycji 6 tys beta hcg spadała do 5 tygodni od krwawienia po zabiegu.

Przy niskiej becie, myślę, ze kilka dni zalatwi sprawę. A masz juz krwawienie, ktore uznłabyś jako @? Nie będzie Ci to przydatne, ale u mnie z pozycji 6 tys beta hcg spadała do 5 tygodni od krwawienia po zabiegu.
ok, tak z ciekawosci sprawdzalam, lubie wiedziec dokladnie co sie z moim organizmem dzieje. Mam juz krwawienie, ciesze sie, ze przyszlo tak szybko

reklama
Niby tak, ale 2 biochemy po 1.5 roku mnie średnio pocieszają. Biorę na razie acard, w poniedziałek za tydzień mam konsultacje z hematologiem. Zobaczymy czy mi coś wdroży, nie zawsze i nie wszyscy chcą 🤷‍♀️ pewnie starać się będziemy, ci najmniej 2 iui jeszcze przed nami.
Ale młodsza się nie robię. Widziałam w weekend kuzynkę męża, która kończy 40 w tym roku. I ona już nie ma siły biegać za dzieciakami. Z frugiej strony ma ich czwórke;) wiec maja przewagę liczebna mocna.
Kurcze w klinikach to nawet bez badań zapobiegawczo mimo wszystko dają...
My chyba sie tez zapiszemy do Kopernika.
Niech nam chociaż iui zrobią

Do góry