myślę o tym od kilku dni i właśnie chciałam to napisać, kończę nadrabianie i widzę tę wiadomość
Popieram. Ja uważam, że to miejsce to skarbnica wiedzy, jestem pod ogromnym wrażeniem, ze wielu dziewczynom tak naprawdę udaje się uzyskać/utrzymać ciążę dzięki temu, czego dowiedzą się z forum. Dla mnie kosmos. Oczywiście to pojebane, że w większości przypadków lekarze podchodzą taśmowo, są niekompetentni m itp., ale serio podziwiam, ile dziewczyny tu wiedzą i ile poważnych dylematów się tu rozwiązuje szczęśliwie. Do brzegu. Osobiście dla mnie jest trochę nie w porządku, że właśnie wątki mamusiowe się zamykają, a do nas może wpaść każdy. Rozumiem wartość dodaną- jakaś pogubiona istota może nas znaleźć i dzięki temu zapoznać się z tematem, a potem np. czerpać garściami. Tak trafiłam tu ja przeszło rok temu. Spoko. Ale my nie możemy się mamusiom wtrącić w rozmowę o kupie i zupie, mimo ze mamy wiedzę i doświadczenie na ten temat, a one nam mogą
i to tez może generować frustracje. Dlatego zdecydowanie popieram ideę zamkniętego wątku dla staraczek. Żebyśmy też się mogły we własnym gronie czuć naprawdę komfortowo i bezpiecznie.
A ogólnie to peace&love.
Wystarczająco nas życie poniewiera, żebyśmy sobie brały do głowy tego typu problemy