reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
ja jestem trochę rozdarta: z jednej strony dziwnie się czuje, gdy jest jakaś dyskusja, szczególnie nie medyczna, i duża część wypowiedzi to osoby niezapisane na wątek - trochę jak w takim cyrku, do którego każdy może wpaść, pobawić sie i sobie pójść, a dla mnie ten wątek nie jest cyrkiem, który odwiedzam, zaznaje rozrywki i uciekam, tylko forumowym domem, w którym przebywam na stałe - razem z innymi zapisanymi osobami.

Z drugiej strony dużo mądrych babek mamy na mamusiach i ich wiedza jest nieoceniona - więc też głupio mi im powiedzieć "dopóki Cię nie zawołamy, bo będziesz nam do czegoś potrzebna, to nie jesteś tu mile widziana".
No to może trzeba zrobić nowy wątek?

ja jestem trochę rozdarta: z jednej strony dziwnie się czuje, gdy jest jakaś dyskusja, szczególnie nie medyczna, i duża część wypowiedzi to osoby niezapisane na wątek - trochę jak w takim cyrku, do którego każdy może wpaść, pobawić sie i sobie pójść, a dla mnie ten wątek nie jest cyrkiem, który odwiedzam, zaznaje rozrywki i uciekam, tylko forumowym domem, w którym przebywam na stałe - razem z innymi zapisanymi osobami.

Z drugiej strony dużo mądrych babek mamy na mamusiach i ich wiedza jest nieoceniona - więc też głupio mi im powiedzieć "dopóki Cię nie zawołamy, bo będziesz nam do czegoś potrzebna, to nie jesteś tu mile widziana".
Mam podobne odczucia , tymabardziej, że wiele tych dziewczyn , co były kiedyś tu gdzie my obecnie ma dużą wiedzę, i ich rady się bardzo przydają..
Nie bardzo mam pomysł jak to usystematyzować, żeby było ok dla wszystkich 🤷‍♀️

A ja dziewczynki się urlopuje/małe city break❤️
Nadrobiłam 30 stron. Woooho.
Wpieram i wysyłam pozytywne wibracje ❤️😇

Przyznam szczerze, że ja to jestem z natury tą, która stara się konflikty omijać szerokim łukiem. Czasami wybaczcie, ale niektórych tutaj sytuacji prowadzących do głębszej wymiany zdań nie rozumiem. To już kwestia też mojego charakteru również, bo na dużo tematów po prostu wzruszam ramionami. Był czas, że wszystko brałam do siebie, ale przepracowałam to. Jestem również osobowością, która przeprasza za każdym razem, grzecznie prosi i dziękuję. Miła. Jednak potrafię też wyrazić swoje zdanie ofc!

Także ja zastosuje się do zasad forum, ale równocześnie informuję, że nie przeszkadzają mi nowinki od staraczek, którym gdzieś tam po drodze udało się zajść i włączają się do dyskusji, bądź też chcą sobie zostać z nami, bo na forach mamusiowych wieje nudą 😂.
Kojarzę Was i na prawdę cieszę się ze scenariusza jakie napisało Wam żyćko ❤️👌.

A teraz zapitalam spać, bo jestem wywalona z butów🤗! Ślę ostatki mej energii i oczywka trzymam kciuki. Jestem zapisana na testowanko 14-go. Przyszłe dni to bieganinka urlopowa, także pewnie odezwę się w poniedziałek.
W wolnej chwilce podczytam.

Dobrej nocy ❤️💕

a to znowu nie będzie wprowadzanie podwójnych standardów? Z jednej strony każda uczestniczka wątku musi być wpisana jako testująca albo pauzująca, mamy nawet listę rezerwowych dla tych, które jeszcze są przed owulacją, dodatkowo jeszcze dzisiaj był poruszany temat ciężarnych na wątku, a z drugiej teraz nie widzimy problemu z udziałem w wątku ciężarnej, która nie zapisywała się na testowanie ani w czerwcu, ani w maju

@Lauritaa to nic osobistego, gratuluję i życzę pięknej ciąży i jeszcze sliczniejszego bobaska ;) ale zastanawiam się nad tym, na ile to jest fair wobec innych użytkowniczek wątku i innych ciężarnych, którym dziękujemy za uczestnictwo i wysyłamy na mamusie po zakończeniu miesiąca, w którym na pierwszej stronie dostały butelkę

Fair z napisaniem Wam o tym, bo byłyście ze mna cały czas. Tylko o to mi chodziło. U mnie świeża sprawa dlatego chcialam chwilę zostać.
W maju bylam pauzująca i bylo to wiadomo a na czerwiec się urwałam i o tym pisałam.
Tylko myslalam, ze bylo tak ze jak ktos zaszedl w danym miesiącu co wątek to mógł jeszcze chwile być, ale widocznie się mylę. Pzedtwm bylam aktywna itp ale skoro uwazasz mnie tak jak te co wejdą rzucą testem i wyjdą to spoko nie ma problemu najmniejszego rozumiem.
Mogłam w ogóle nie napisać tu i tyle.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i powodzenia 🙂

reklama
Jeśli taka propozycja padła to może faktycznie załóżcie dziewczyny naowe wątek. Tu i tak jest już chujówka, więc chyba to będzie najlepsze rozwiązanie

Do góry