reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

no powiem Ci, że mój był chyba wyraźniejszy i widać było na żywo, że różowy. Na zdjęciu jest dość świeży test, bez wyschnięcia, bo jeszcze taki różowawy i zaraz potem byłam na becie… U Ciebie owszem widać, ale na dużym przybliżeniu i wygląda na wyschnięty już chyba? Bo wyschnięty zawsze jest wyraźniejszy 😝 Ciężko mi powiedzieć, szkoda, że nie masz jakiegoś innego w zanadrzu
No niestety, po wyschnieciu to ja mam wrażenie, że nic prawie nie widać.🤣😂

reklama
Czekaj lub kup jutro inny o czułości 10
Jutro święto nie kupie, pojutrze przyjdzie doz - moim zdaniem fabryczny, za pozno na pozytywy, plemnik tyle by nie wytrzymał, bo trzeba byloby przy czyms takim liczyć, że mniej dni upłynęło od owulki. Niestety juz testow nie robilam po 20, bo maz pojechal.i szkoda mi bylo zachodu.

Dziękuję dziewczyny! Moim zdaniem to niemozliwe, owulka musialaby sie przesunąć, plemnik być stalowy i przeżyć na taki przebichujek około 7 dni, a temperatura musialaby byc wyzej. Ale zamiast schizować, wolalam odpowiedzialnie nasikać, sprawdzić i poprosić Was o zdystansowaną odp.

Jutro święto nie kupie, pojutrze przyjdzie doz - moim zdaniem fabryczny, za pozno na pozytywy, plemnik tyle by nie wytrzymał, bo trzeba byloby przy czyms takim liczyć, że mniej dni upłynęło od owulki. Niestety juz testow nie robilam po 20, bo maz pojechal.i szkoda mi bylo zachodu.
A no zapomniałam , że jutro święto 🙈🙂

Dla mnie to takie szare, kiedys oszukal mnie facelle. Podjarałam sie zrobilam bete i byla 0. Proszę o opinie @olka11135 Ty masz doświadczenie-robiłaś facelle. Powiedz mi to fabryka? Nie był to bialy test od poczatku, zeszlo rozowe i od 3 min juz jest to, one tak mają? Jeszcze w moczu trzymalam 5 s jedynie.

Ja nie wiem czy mogę 🤡 🙈

123456.jpg

A mam pytanie jeszcze do Was: bete robilam w alabie i pierwszy raz dopisali mi taki komentarz do wyniku, jak myslicie dlaczego to zrobili? Moglo byc dlatego, ze dwa dni temu tez tam robilam i mieli tamten wynik w systemie i byl wyzszy?

Załączniki

• IMG_5109.jpeg
    IMG_5109.jpeg
    273 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Do góry