LadyCaro
Fanka BB :)
u nas nic, po staremuDziękuję, że pytaszco tam u Was słychać nie jestem w stanie wszystkiego nadgonić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas nic, po staremuDziękuję, że pytaszco tam u Was słychać nie jestem w stanie wszystkiego nadgonić
tak wlasnie sie czuje przez caly dzien jakby mi sie zbieralo na solidny okresja jak miałam rano bete 8 i proga 1 to już wieczorem dostałam okres
u nas nic, po staremupowiedz lepiej co u Ciebie, jak sie czujesz, odpoczęłaś trochę od tgo wszystkiego?
ja jak miałam rano bete 8 i proga 1 to już wieczorem dostałam okres
U każdej inaczej trochę. Moj ostatni biochem beta 4, prog 1.7, a okres 2 dni późniejtak wlasnie sie czuje przez caly dzien jakby mi sie zbieralo na solidny okres
kurcze to super, gratulacje!Odpoczęłam. Dobrze mi to zrobiło. Jestem na wakacjach z rodzinką nad morzem.
Nie wiedziałam jak napisać, juz tyle razy próbowałam, ale nie chce abyście były złew tym cyklu na który zninkęłam to sie udało i jestem w ciąży
gratulacje!Odpoczęłam. Dobrze mi to zrobiło. Jestem na wakacjach z rodzinką nad morzem.
Nie wiedziałam jak napisać, juz tyle razy próbowałam, ale nie chce abyście były złew tym cyklu na który zninkęłam to sie udało i jestem w ciąży
kurcze to super, gratulacje!
GratulacjeOdpoczęłam. Dobrze mi to zrobiło. Jestem na wakacjach z rodzinką nad morzem.
GratulacjeOdpoczęłam. Dobrze mi to zrobiło. Jestem na wakacjach z rodzinką nad morzem.
Jestem zapisana na jutro na testowanie. To będzie 11-12 dpo, jeśli test owu mnie nie oszukał.A u ciebie jak ?![]()