reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
moim zdaniem to fabryczna. Szczególnie w połączeniu ze spadkiem temperatury oraz faktem, że 14dpo to już powinna być ładna kreska, a nie ze trzeba mrużyć oczy, żeby dojrzeć cień

reklama
Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
Niestety wygląda to trochę jak choojocień, mam nadzieje oczywiście że nim nie jest ale tak wyglądał mój Facelle przy becie 2,3>
(Nie wiem czy widać)

Załączniki

• 70644632413__B0FF0EA2-ACD9-428E-B9F1-CB9E3D89CE20.jpeg
    70644632413__B0FF0EA2-ACD9-428E-B9F1-CB9E3D89CE20.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 131
Hmmm, nie wiem czy to chujocien czy nie - ja facelle robiłam tylko przy biochemie i wyglądała podobnie.
Odpuściłabym tego drinka i jutro inny test
@black_angel
Zobacz załącznik 1534918
Tu miałam bete ok 9, tak wyglądał facelle.
moim zdaniem to fabryczna. Szczególnie w połączeniu ze spadkiem temperatury oraz faktem, że 14dpo to już powinna być ładna kreska, a nie ze trzeba mrużyć oczy, żeby dojrzeć cień
Niestety wygląda to trochę jak choojocień, mam nadzieje oczywiście że nim nie jest ale tak wyglądał mój Facelle przy becie 2,3>
(Nie wiem czy widać)
Czyli co dziewczyny ja tez tak myślę, że przy stosunku 20.05 jesli max ovulka mogła być 25 lub 26.05 to 13/14 dni po krecha powinna byc porządna a temperatura w górze? To przebichujek i nic poza tym?

Czyli co dziewczyny ja tez tak myślę, że przy stosunku 20.05 jesli max ovulka mogła być 25 lub 26.05 to 13/14 dni po krecha powinna byc porządna a temperatura w górze? To przebichujek i nic poza tym?
Sama wiesz ze implantacja w 14dpo nie brzmi pozytywnie... A testy to tylko kawałek plastiku, nie raz były fałszywki.

Ale dla spokojnej głowy to bym jutro sprawdziła innym testem i tak 🤷‍♀️

wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3

Czy udało się wam kiedykolwiek wywołać miesiączkę innym sposobem niż farmakologiczny?

Ja ostatnio jak robiłam facelle w dniu miesiączki to nawet nie miałam cienia cienia 🙂

Czyli ? Powinnam czekać do pojutrza? I nasikać czy przebichujek?
no powiem Ci, że mój był chyba wyraźniejszy i widać było na żywo, że różowy. Na zdjęciu jest dość świeży test, bez wyschnięcia, bo jeszcze taki różowawy i zaraz potem byłam na becie… U Ciebie owszem widać, ale na dużym przybliżeniu i wygląda na wyschnięty już chyba? Bo wyschnięty zawsze jest wyraźniejszy 😝 Ciężko mi powiedzieć, szkoda, że nie masz jakiegoś innego w zanadrzu

reklama
Do góry