reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
Hmmm, nie wiem czy to chujocien czy nie - ja facelle robiłam tylko przy biochemie i wyglądała podobnie.
Odpuściłabym tego drinka i jutro inny test

@black_angel Ja nie odpowiem bo nie moge nawet ich u siebie kupic. Obys nie mogla wypic tego drinka!!!! I chyba tez pojde siknac dla drinka🙈
Dla mnie to takie szare, kiedys oszukal mnie facelle. Podjarałam sie zrobilam bete i byla 0. Proszę o opinie @olka11135 Ty masz doświadczenie-robiłaś facelle. Powiedz mi to fabryka? Nie był to bialy test od poczatku, zeszlo rozowe i od 3 min juz jest to, one tak mają? Jeszcze w moczu trzymalam 5 s jedynie.

@black_angel
20230425_070310.jpg
Tu miałam bete ok 9, tak wyglądał facelle.

Dla mnie to takie szare, kiedys oszukal mnie facelle. Podjarałam sie zrobilam bete i byla 0. Proszę o opinie @olka11135 Ty masz doświadczenie-robiłaś facelle. Powiedz mi to fabryka? Nie był to bialy test od poczatku, zeszlo rozowe i od 3 min juz jest to, one tak mają? Jeszcze w moczu trzymalam 5 s jedynie.
ja Ci odpowiem choć mnie nie wywołałaś i mam nadzieję, że bury nie dostanę za to. Tak wyglądały moje facelle przy becie 5,4

Załączniki

• IMG_5370.jpeg
    IMG_5370.jpeg
    47,4 KB · Wyświetleń: 177
  • IMG_5371.jpeg
    IMG_5371.jpeg
    47,3 KB · Wyświetleń: 177
reklama
Do góry