Kasienkaol
Fanka BB :)
@black_angel Ja nie odpowiem bo nie moge nawet ich u siebie kupic. Obys nie mogla wypic tego drinka!!!! I chyba tez pojde siknac dla drinka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm, nie wiem czy to chujocien czy nie - ja facelle robiłam tylko przy biochemie i wyglądała podobnie.Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
wygląda różowo… a te dozy Ci przyszły?Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
Dla mnie to takie szare, kiedys oszukal mnie facelle. Podjarałam sie zrobilam bete i byla 0. Proszę o opinie @olka11135 Ty masz doświadczenie-robiłaś facelle. Powiedz mi to fabryka? Nie był to bialy test od poczatku, zeszlo rozowe i od 3 min juz jest to, one tak mają? Jeszcze w moczu trzymalam 5 s jedynie.@black_angel Ja nie odpowiem bo nie moge nawet ich u siebie kupic. Obys nie mogla wypic tego drinka!!!! I chyba tez pojde siknac dla drinka
Wyslane, będą w piątek.wygląda różowo… a te dozy Ci przyszły?
ja Ci odpowiem choć mnie nie wywołałaś i mam nadzieję, że bury nie dostanę za to. Tak wyglądały moje facelle przy becie 5,4Dla mnie to takie szare, kiedys oszukal mnie facelle. Podjarałam sie zrobilam bete i byla 0. Proszę o opinie @olka11135 Ty masz doświadczenie-robiłaś facelle. Powiedz mi to fabryka? Nie był to bialy test od poczatku, zeszlo rozowe i od 3 min juz jest to, one tak mają? Jeszcze w moczu trzymalam 5 s jedynie.
myślę, że jak masz na co jeszcze siknąć to zrób to rano dla pewności, ja w sumie miałam podobną kreskę na facelle w maju, a okazało się, że to fejkWyslane, będą w piątek.
Nie i nie kupilam drugiego, bo mowie e tam nic nie będzie, szkoda kasy a idą dozy@black_angel a masz jakis jeszcze inny?