reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.
Hmmm, nie wiem czy to chujocien czy nie - ja facelle robiłam tylko przy biochemie i wyglądała podobnie.
Odpuściłabym tego drinka i jutro inny test

@black_angel Ja nie odpowiem bo nie moge nawet ich u siebie kupic. Obys nie mogla wypic tego drinka!!!! I chyba tez pojde siknac dla drinka🙈
Dla mnie to takie szare, kiedys oszukal mnie facelle. Podjarałam sie zrobilam bete i byla 0. Proszę o opinie @olka11135 Ty masz doświadczenie-robiłaś facelle. Powiedz mi to fabryka? Nie był to bialy test od poczatku, zeszlo rozowe i od 3 min juz jest to, one tak mają? Jeszcze w moczu trzymalam 5 s jedynie.

@black_angel
20230425_070310.jpg
Tu miałam bete ok 9, tak wyglądał facelle.

Dla mnie to takie szare, kiedys oszukal mnie facelle. Podjarałam sie zrobilam bete i byla 0. Proszę o opinie @olka11135 Ty masz doświadczenie-robiłaś facelle. Powiedz mi to fabryka? Nie był to bialy test od poczatku, zeszlo rozowe i od 3 min juz jest to, one tak mają? Jeszcze w moczu trzymalam 5 s jedynie.
ja Ci odpowiem choć mnie nie wywołałaś i mam nadzieję, że bury nie dostanę za to. Tak wyglądały moje facelle przy becie 5,4

Załączniki

• IMG_5370.jpeg
    IMG_5370.jpeg
    47,4 KB · Wyświetleń: 173
  • IMG_5371.jpeg
    IMG_5371.jpeg
    47,3 KB · Wyświetleń: 174
reklama
Do góry