truskawka_93
Zaciekawiona BB
Trzymaj się kochanawlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochanawlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Bardzo mi przykrowlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
U Nas taki sam staż starań.... Też bywa czasem ciężko i ręce niekiedy opadają z bezsilności...Wiele ciężkich momentów ... bardzo rozumiem, i trzymam kciuki, żeby Ci się polepszyło jak najszybciej.Po prostu po 1.5 starań przyszedł bardzo mocny kryzys którego nie potrafię przepracować.
Miałyśmy podobną sytuację z tymi naszymi pęcherzykami gigantami przy PCOS i czekałam aż się coś odezwiesz jak tam u Ciebie się rozwija sytuacja To dawaj, sikamy jutro!Ja to chyba jutro już sobie sikne na teścik. Będzie to prawdopodobnie 9dpo, jeżeli owulacja była tak jak myślę. Wgl dzisiaj zaczęłam pierwszy dzień mierzyć temperaturę. I o dziwo była wyższa niż myślałam, że będzie zazwyczaj mam niższe temperatury około 35.5 na co dzień, a teraz było 36.72°.
Dobra! Jutro sprawdzamy na kiedy jesteś wpisana na testowanie u mnie niby 14.06 wypada 30 dzień cyklu. Ale jutro zaczynam jakoś tak dla własnego spokoju. Nie wiem czego się spodziewać ogólnie przed chwilą miałam chwilę rozklejenia się - że na pewno się nie udało. Mimo, że różne dziwne rzeczy zaobserwuje u siebie ( kucia jajników, bóle zębów, zwiedzenie sutków, suchości. I sam fakt, że ten ból taki mialam 30.05 ( uznajmy że okołoowulacyjny). 5 dpo miałam kucie na środku podbrzusza co już mi zdążyło namieszać w głowie, na ten moment nic się nie dzieje oprócz niezbyt najlepszego nastrojuMiałyśmy podobną sytuację z tymi naszymi pęcherzykami gigantami przy PCOS i czekałam aż się coś odezwiesz jak tam u Ciebie się rozwija sytuacja To dawaj, sikamy jutro!
A u ciebie jak ?Miałyśmy podobną sytuację z tymi naszymi pęcherzykami gigantami przy PCOS i czekałam aż się coś odezwiesz jak tam u Ciebie się rozwija sytuacja To dawaj, sikamy jutro!
O nie.... przykro miwlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Ja normalnie waciki, ale skladam na pol i wtedy powieki przemywam, ale moj makijaz to fluid bb, korektor, bronzer, róż(niezawsze) iA co polecacie do demakijażu bez użycia wacików? Pytanie kieruję w szczególności do Pań, które mają rzęski zrobione bo sama się w końcu zapisałam
Tak, zakładam stringi i za 2 h zazwyczaj jeb xdCzy udało się wam kiedykolwiek wywołać miesiączkę innym sposobem niż farmakologiczny?