reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Bardzo mi przykro 😥😣
Monsters Inc Hug GIF

Ja to chyba jutro już sobie sikne na teścik. Będzie to prawdopodobnie 9dpo, jeżeli owulacja była tak jak myślę. Wgl dzisiaj zaczęłam pierwszy dzień mierzyć temperaturę. I o dziwo była wyższa niż myślałam, że będzie zazwyczaj mam niższe temperatury około 35.5 na co dzień, a teraz było 36.72°.
Miałyśmy podobną sytuację z tymi naszymi pęcherzykami gigantami przy PCOS i czekałam aż się coś odezwiesz jak tam u Ciebie się rozwija sytuacja ☺️ To dawaj, sikamy jutro! 😎

Miałyśmy podobną sytuację z tymi naszymi pęcherzykami gigantami przy PCOS i czekałam aż się coś odezwiesz jak tam u Ciebie się rozwija sytuacja ☺️ To dawaj, sikamy jutro! 😎
Dobra! 😁 Jutro sprawdzamy na kiedy jesteś wpisana na testowanie u mnie niby 14.06 wypada 30 dzień cyklu. Ale jutro zaczynam jakoś tak dla własnego spokoju. Nie wiem czego się spodziewać ogólnie przed chwilą miałam chwilę rozklejenia się - że na pewno się nie udało. Mimo, że różne dziwne rzeczy zaobserwuje u siebie ( kucia jajników, bóle zębów, zwiedzenie sutków, suchości. I sam fakt, że ten ból taki mialam 30.05 ( uznajmy że okołoowulacyjny). 5 dpo miałam kucie na środku podbrzusza co już mi zdążyło namieszać w głowie, na ten moment nic się nie dzieje oprócz niezbyt najlepszego nastroju 😂😂

A co polecacie do demakijażu bez użycia wacików? Pytanie kieruję w szczególności do Pań, które mają rzęski zrobione bo sama się w końcu zapisałam 😁
Ja normalnie waciki, ale skladam na pol i wtedy powieki przemywam, ale moj makijaz to fluid bb, korektor, bronzer, róż(niezawsze) i
Rozswietlacz, nic wiecej

Dziewczyny które robią facelle proszę o diagnozę. 14 dni po wg flo. Ten facelle ma taką fabryczną? Dzisiaj mam ochotę z mężem na drinka i wolałam 100% mieć pewność że moge.

Załączniki

• Screenshot_20230607_125306_Flo.jpg
    Screenshot_20230607_125306_Flo.jpg
    138,8 KB · Wyświetleń: 167
  • 20230607_192542.jpg
    20230607_192542.jpg
    574,5 KB · Wyświetleń: 185
reklama
Do góry