reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja pisałam, ale nikt ze mną nie podjął dyskusji na ten temat .
Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąć :) Rozumiem oczywiście :) Tylko z lekka mi się przykro robi, że jakis podzial zapanował na te co mogą się odzywać bo długo się starały i na te co nie mogą bo starały się krócej xD Dlatego się odezwałam 😱 Ale już sobie ide, oczywiście czytać będę bo niezmiennie kibicuję wszystkim i kazdej z osobna.

reklama
No jednak jest to dziwne, że nikt tej ciąży nie zauważył. Wszystkie ciężarne w moim otoczeniu miały akurat wielkie brzuchy i choćby się owijały bandażami i folią spożywczą to nie było by szans żeby to ukryć. Jak byłam w gimnazjum, dziewczyna z klasy wyżej też wpadła na pomysł owijania niechcianej ciąży bandażami i równych głupot, co skutkowało tym, że ostatecznie ciąża i tak się wydało a ona urodziła niepełnosprawnego syna i teraz wszelkimi sposobami walaczą o jego sprawność.
Plus nie ma sensu porównywać spotkań z kimś nawet i 7 razy w tygodniu do mieszkania z kimś. Bo zakładam, ze ta 15latka z matką mieszkała. Jeśli nie mieszkała to nie ma czym gadać. A jeśli mieszkała to jednak jest dużo większa szansa by zobaczyć kogoś wtedy w piżamie/w łazience/kiedy śpi lub kiedy po prostu straci czujność w ukrywaniu brzuszka.

Miałam koleżankę w ciąży - miała wtedy 17 lat i ciąże ukrywała. Naprawdę jak się chce to się da. Nie sądzę, aby Twoje koleżanki chciały ukrywać ciąże więc inaczej do tego pochodziły

Naprawdę ciężko porównywać normalne relacje to tych słabych. Zawsze zazdroszczę każdej dziewczynie, która miała fajny kontakt z mamą, serio.. Ja wiem, że bym te ciąże ukryła bez problemu i zdaję sobie sprawę, że ktoś kto nie ma takiej sytuacji w domu to tego nie ogarnia

Dziewczyny, ostatni czas moze był trochę inny i wyjątkowy, ale skoro są jakieś przykrości z tego powodu proszę, zeby wróciły stare zasady - wątek jest dla staraczek, oczywiście te co zaciążą w danym miesiącu normalnie zostają z nami do konca miesiąca. Nie chcę, żeby jakakolwiek staraczka źle się tu czuła.
Jedne akceptują tu obecność cieżarnych i ich rady, inne wolą być same.
także proszę o powrót do starego porządku :)

Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąć :) Rozumiem oczywiście :) Tylko z lekka mi się przykro robi, że jakis podzial zapanował na te co mogą się odzywać bo długo się starały i na te co nie mogą bo starały się krócej xD Dlatego się odezwałam 😱 Ale już sobie ide, oczywiście czytać będę bo niezmiennie kibicuję wszystkim i kazdej z osobna.
Dlatego właśnie zapytałam czy to wątek kreskowy czy kreskowo-cieżarowkowy. 😉
Uważam, że to hipokryzja opierdalać laski, które wrzucają zdjęcia testów, a nie są zapisane na testowanie. I rownoczesnie siedzieć i dyskutować sobie z ciężarówkami. Oczywiście co innego jest komentarz ciężarówek kiedy same je wywołamy po radę, czy pomoc w interpretacji wyników.
Sama wiele razy wywoływam Zazuu czy Lady_in_Blue.
Ale nikt nie skomentował ani nie podjął dyskusji na ten temat więc uznałam, że jestem wredna pizdą, która to boli. Wolę mieć kontakt na priv z osobami, z którymi mam niż udzielać się tutaj.

reklama
Do góry