reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja nie mam żadnego problemu z tym, aby kazda z ciężarnych się tu wypowiadała, ale na tematy stąd, żeby nie robiło się to miejsce na prywatnà rozmowę pomiędzy 1 ciezarną a 2 ciężarną o becie, wizycie usg czy zdjęciach, bo uwazam, ze ta przestrzeń kest na mamuskach lub prywatnie.
No i okej, Ty nie masz nic przeciwko, ale są dziewczyny, które mają i trzeba to uszanować :) taka byłą zasada, ale faktycznie ostatnio wymknęło się to spod kontroli i część staraczek poczuła się niekomfortowo. Dlatego poprosiłam, zeby już wszystko wróciło na stare tory. Tylko czy dziewczyny wrócą, tego nie wiem.
Ale wątek zrobił się już mało przyjemny i nie wiem czy atmosfera wróci czy nie, ja też nie mam nie wiem jakich mocy, żeby to trzmać w ryzach..

Tu mogę zdecydowanie powiedzieć, że wiem co czujesz.
Upadek z rozbudzonych nadziei boli. Masz tu nas jeśli chcesz się wygadać o tym czy po prostu pogadać o innych głupotach, żeby zająć myśli ❤️
dziekuje za wsparcie ❤️ nie mam wiele wiedzy na ten temat, ale najprawdopodobniej udało mi się wyłapać biochem?

dziekuje za wsparcie ❤️ nie mam wiele wiedzy na ten temat, ale najprawdopodobniej udało mi się wyłapać biochem?
Tak to wygląda.
Jeśli beta juz spada okres powinien przyjść lada dzień. Za pierwszym razem miałam 6 dni później, za drugim - 4.
Można normalnie od kolejnego cyklu próbować jeśli tylko jesteś na to gotowa.

tak, dokładnie.
Ja też mam jeden za sobą, więc jak coś mogę odpowiedzieć na pytania.
jak na takim etapie sie wszystko konczy to raczej zadna wizyta kontrolna u lekarza nie bedzie potrzebna tylko traktowac to jako normalny, pewnie bardziej obfity okres? I z dalszymi staraniami tak samo nie trzeba sie wstrzymywac?

jak na takim etapie sie wszystko konczy to raczej zadna wizyta kontrolna u lekarza nie bedzie potrzebna tylko traktowac to jako normalny, pewnie bardziej obfity okres? I z dalszymi staraniami tak samo nie trzeba sie wstrzymywac?
tak, dokładnie. Mój okres po biochemie nie był bardziej obfity, spóźnił się tylko kilka dni. A wyglądał zupełnie normlanie. Ale różnie może być, wiec przygotuj się na różne ewentualności.

tak, dokładnie. Mój okres po biochemie nie był bardziej obfity, spóźnił się tylko kilka dni. A wyglądał zupełnie normlanie. Ale różnie może być, wiec przygotuj się na różne ewentualności.
ok, to bede obserwowac, zamykam sie w domu na weekend i bede odpoczywac, dziekuje Wam wszystkim Dziewczyny za wsparcie, jestescie bardzo kochane ❤️❤️

reklama
Do góry