Justpositivevibe
Fanka BB :)
Jeju, przykro miwlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju, przykro miwlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Ja też mam taki kontakt z moimi córami, że nie wiem jak mogłyby ukryć coś takiego. Ja sobie wpadam do łazienki podczas im kąpieli, one do mnie. Wiadomo, że mówię, że nie patrze, ale czasami zerknę 1 okiem, tak samo staram się być czujna, gdy są w toalecie, teraz nastolatki=kompleksy=zaburzenia odżywiania - czasami słysząc jakiś dźwięk nastawie ucho, czy czasem nie wymioty.... i mnóstwo rozmów, ze je kochamy, że zawsze mogą na nas liczyć i przyjść do nas ze wszystkim, poruszamy tematy homoseksualizmu, że jakby czuły, że to je dotyczy, są naszymi dziećmi zawsze, więc mogą o tym porozmawiać. I to nie są rozmowy 2 razy w roku w typie rodzinnej narady, tylko zwykle spontaniczne rozmowy w nawiazaniu do jakiejś ich opowieści, więc często rozmawiamy na różne tematy. A i tak mam wrażenie, ze niestety wiele błędów muszą doswiadczyć, by wszystko pojąć.Wiem, że nie powinnam ale co w tym dziwnego? Jak ktoś ma słaby kontakt ze swoim dzieckiem to nie zauważy. Ja co prawda nie mieszkałam już od dawna z mamą, ale widywałam ją średnio 2-3 razy w tygodniu i również nie zauważyła mojej drugiej ciąży do porodu. Obecnie nie widuję się z nią tak często, ale od poczatku tej ciąży widziałam się z nią już 2 razy, z moim bratem kilkanaście i żadne o ciąży nie wie i pewnie się nie dowie. Może jakimś cudem coś zauważą na Wigilii (będę wtedy kilka dni przed porodem).
A nastolatki to potrafią być mistrzyniami w ukrywaniu ciąży (robiłam kiedyś taki artykuł) - głodzenie się, owijanie bandażami, luźny styl ubioru, który jest teraz bardzo modny.
Dla mnie osobiście jako matki to by była porażka rodzicielska. Moje dzieci wiedzą, że nawet z najgorszym problemem mogą do mnie przyjść. Ale mnie pewnie matka by wyrzuciła z domu za ciąże w wieku nastu lat i też na bank bym ją ukrywała
Współczujęwlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Bardzo mi przykro. Trzymaj sięwlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Ja nie mam żadnego problemu z tym, aby kazda z ciężarnych się tu wypowiadała, ale na tematy stąd, żeby nie robiło się to miejsce na prywatnà rozmowę pomiędzy 1 ciezarną a 2 ciężarną o becie, wizycie usg czy zdjęciach, bo uwazam, ze ta przestrzeń kest na mamuskach lub prywatnie.Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąć Rozumiem oczywiście Tylko z lekka mi się przykro robi, że jakis podzial zapanował na te co mogą się odzywać bo długo się starały i na te co nie mogą bo starały się krócej xD Dlatego się odezwałam Ale już sobie ide, oczywiście czytać będę bo niezmiennie kibicuję wszystkim i kazdej z osobna.
bardzo bardzo mi przykrowlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
nie powiem, zebym byla jakos mocno zaskoczona, bo cos za piekne mi sie to wszystko wydawalo, ale przykro jestWspółczuję
Jak Ty się z tym czujesz?
test ciążowy i białe spodnie a tak na poważnie to gorąca kąpiel i herbata dziurawiecCzy udało się wam kiedykolwiek wywołać miesiączkę innym sposobem niż farmakologiczny?
i seks!test ciążowy i białe spodnie a tak na poważnie to gorąca kąpiel i herbata dziurawiec