Charlotte9
Fanka BB :)
może oczojebny czarnyno dobra ale oczojebny może być zielony/żółty/różowy/pomarańczowy więc wolałam doprecyzować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może oczojebny czarnyno dobra ale oczojebny może być zielony/żółty/różowy/pomarańczowy więc wolałam doprecyzować
Ja mam opaloną skórę wiec jutro robię neonowy różno dobra ale oczojebny może być zielony/żółty/różowy/pomarańczowy więc wolałam doprecyzować
Taaaak myślę, że to dobry wybórmoże oczojebny czarny
ja zazwyczaj chodzę na czarno, ludzie myśleliby że mam żałobęmoże oczojebny czarny
ja nie jestem opalona ale chyba zrobię jaskrawy zielony może w macie?Ja mam opaloną skórę wiec jutro robię neonowy róż
Superja nie jestem opalona ale chyba zrobię jaskrawy zielony może w macie?
Ja miałam ten antybiotyk po punkcjiA nie pytałaś o to lekarza? Bo ja się na antybiotykach nie znam.
mojego już nie było, inna lekarka przyszła że zapisze w razie czegos tak profilaktycznieA nie pytałaś o to lekarza? Bo ja się na antybiotykach nie znam.
Przepraszam rodzi w 9 m-cu ciąży a Mama dopiero to zauważa?