reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dobra zarzucę temat! Gdzie kupujecie wycieczki all? Wakacje pl? Czy jakieś inne portale. A może osobiście w biurze? I jakich przewoźników omijać szerokim łukiem? 😏

Jestem słaba w allinclusive więc przyjmę każdą radę 😁
Lastminuter.pl ma zbiór ofert z różnych biur. Przeglądam tam a kupuje potem u oryginalnego przewoźnika/organizatora.

reklama
Dobra zarzucę temat! Gdzie kupujecie wycieczki all? Wakacje pl? Czy jakieś inne portale. A może osobiście w biurze? I jakich przewoźników omijać szerokim łukiem? 😏

ooo podpinam sie pod pytanie, tez powoli chcialabym sie zaczac rozgladac za wczasami! A dokad bys chciala leciec?

Ja sprawdzam bezpośrednio na stronach biur podróży, bo na wakacje pl nie ma TUI (które oceniam średnio, ale najlepiej cenowo), a jest tam milion dziwnych biur no name. Patrzę tylko na tui, Itake, Rainbow i grecos

Najczęściej na wakacje.pl, przez neta wychodzi o wiele taniej niż w biurze i ogólnie nawet jak sie zadzwoni do jakiegokolwiek biura żeby podesłali oferte to ceny z kosmosu

ja wstępne rozeznanie robię właśnie na wakacje.pl ale polecam zawsze też sprawdzać bezpośrednio w biurze podróży ile jest warta ta sama oferta, osobiście byłam już chyba z każdym większym polskim biurem na wyjeździe i najgorzej oceniam Itakę - klienci Itaki dostają gorsze pokoje, a kontakt z rezydentem na miejscu bywa dramatyczny. Do tej pory nigdy nie byłam rozczarowana korzystając z oferty Rainbow Tours. Kupując wycieczkę w styczniu śledziłam ich stronę przez jakiś czas i cena zmieniała się z dnia na dzień na +/- 700 zł przy wycieczce wartej ok. 7000 zł czyli 10%.
Nie wiem czy to prawda ale słyszałam że te zmiany cen na poziomie kilku dni są spowodowane zmianami cen za loty a nie za hotele

reklama
Chcieliśmy do Turcji we wrześniu, ale patrząc na to co się tam dzieje będziemy rozważać też inną opcję. Muszę lecieć z lotniska z Rzeszowa więc mam ograniczone pole manewru 😁
byliśmy w październiku w Turcji z rainbow w Bodrum. Piękna miejscowość i hotel też całkiem przyzwoity ale my często bierzemy tańsze hotele bo lubimy korzystać z wycieczek i plaży/basenów więc hotel jest tylko do spania. Sama miejscowość przepiękna i mnóstwo miejsca do spacerowania. Polecam zobaczyc

Do góry