reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dobra zarzucę temat! Gdzie kupujecie wycieczki all? Wakacje pl? Czy jakieś inne portale. A może osobiście w biurze? I jakich przewoźników omijać szerokim łukiem? 😏

Jestem słaba w allinclusive więc przyjmę każdą radę 😁
Lastminuter.pl ma zbiór ofert z różnych biur. Przeglądam tam a kupuje potem u oryginalnego przewoźnika/organizatora.

reklama
Dobra zarzucę temat! Gdzie kupujecie wycieczki all? Wakacje pl? Czy jakieś inne portale. A może osobiście w biurze? I jakich przewoźników omijać szerokim łukiem? 😏

ooo podpinam sie pod pytanie, tez powoli chcialabym sie zaczac rozgladac za wczasami! A dokad bys chciala leciec?

Ja sprawdzam bezpośrednio na stronach biur podróży, bo na wakacje pl nie ma TUI (które oceniam średnio, ale najlepiej cenowo), a jest tam milion dziwnych biur no name. Patrzę tylko na tui, Itake, Rainbow i grecos

Najczęściej na wakacje.pl, przez neta wychodzi o wiele taniej niż w biurze i ogólnie nawet jak sie zadzwoni do jakiegokolwiek biura żeby podesłali oferte to ceny z kosmosu

ja wstępne rozeznanie robię właśnie na wakacje.pl ale polecam zawsze też sprawdzać bezpośrednio w biurze podróży ile jest warta ta sama oferta, osobiście byłam już chyba z każdym większym polskim biurem na wyjeździe i najgorzej oceniam Itakę - klienci Itaki dostają gorsze pokoje, a kontakt z rezydentem na miejscu bywa dramatyczny. Do tej pory nigdy nie byłam rozczarowana korzystając z oferty Rainbow Tours. Kupując wycieczkę w styczniu śledziłam ich stronę przez jakiś czas i cena zmieniała się z dnia na dzień na +/- 700 zł przy wycieczce wartej ok. 7000 zł czyli 10%.
Nie wiem czy to prawda ale słyszałam że te zmiany cen na poziomie kilku dni są spowodowane zmianami cen za loty a nie za hotele

reklama
Chcieliśmy do Turcji we wrześniu, ale patrząc na to co się tam dzieje będziemy rozważać też inną opcję. Muszę lecieć z lotniska z Rzeszowa więc mam ograniczone pole manewru 😁
byliśmy w październiku w Turcji z rainbow w Bodrum. Piękna miejscowość i hotel też całkiem przyzwoity ale my często bierzemy tańsze hotele bo lubimy korzystać z wycieczek i plaży/basenów więc hotel jest tylko do spania. Sama miejscowość przepiękna i mnóstwo miejsca do spacerowania. Polecam zobaczyc

Do góry