reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny jak zinterpretowały byście wypis? Zastanawiam się czy "uwolnienie zrostu sieci..." To opis zabiegu czyli, że planowali drożność i uwolnić ewentualne zrosty czy to opis tego co zrobili podczas laparo, czyli że taki zrost był i go uwolnili? 🤔
gdybym dostała coś takiego, to bym pomyślała, że to nazwa zabiegu. Bo co podczas stwierdzono jest niżej - więc bym pomyślała, że gdyby był jakiś zrost i go uwolnili, to że by to było w "stwierdzono"

Edit: cofam to 😂

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak zinterpretowały byście wypis? Zastanawiam się czy "uwolnienie zrostu sieci..." To opis zabiegu czyli, że planowali drożność i uwolnić ewentualne zrosty czy to opis tego co zrobili podczas laparo, czyli że taki zrost był i go uwolnili? 🤔
ten opis jest pod nagłówkiem ‚zastosowane leczenie’, więc wg mnie to jest to co faktycznie zrobili

Dzięki dziewczyny. Jak rozmawiałam z lekarzem to skupieni byliśmy na drożności i nie zapytałam o inne zrosty. Ja zinterpretowałam to tak, że nazwa zabiegu to laparoskopia a resztę opis co zrobili i w stwierdzono, to czego się nie udało zrobić. Byłby to dla mnie krok w przód i to co podejrzewałam od dawna bo w obrębie brzucha miałam już kilka operacji. Na kontroli zapytam 😁

Mój Stary się śmieje, że ucięli zrosty to teraz mi brzuch odstaje bo nic już go nie trzyma 😂

reklama
Do góry