reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Dziewczyny jak zinterpretowały byście wypis? Zastanawiam się czy "uwolnienie zrostu sieci..." To opis zabiegu czyli, że planowali drożność i uwolnić ewentualne zrosty czy to opis tego co zrobili podczas laparo, czyli że taki zrost był i go uwolnili? 🤔
gdybym dostała coś takiego, to bym pomyślała, że to nazwa zabiegu. Bo co podczas stwierdzono jest niżej - więc bym pomyślała, że gdyby był jakiś zrost i go uwolnili, to że by to było w "stwierdzono"

Edit: cofam to 😂

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak zinterpretowały byście wypis? Zastanawiam się czy "uwolnienie zrostu sieci..." To opis zabiegu czyli, że planowali drożność i uwolnić ewentualne zrosty czy to opis tego co zrobili podczas laparo, czyli że taki zrost był i go uwolnili? 🤔
ten opis jest pod nagłówkiem ‚zastosowane leczenie’, więc wg mnie to jest to co faktycznie zrobili

Dzięki dziewczyny. Jak rozmawiałam z lekarzem to skupieni byliśmy na drożności i nie zapytałam o inne zrosty. Ja zinterpretowałam to tak, że nazwa zabiegu to laparoskopia a resztę opis co zrobili i w stwierdzono, to czego się nie udało zrobić. Byłby to dla mnie krok w przód i to co podejrzewałam od dawna bo w obrębie brzucha miałam już kilka operacji. Na kontroli zapytam 😁

Mój Stary się śmieje, że ucięli zrosty to teraz mi brzuch odstaje bo nic już go nie trzyma 😂

reklama
Do góry