królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie była o połowę mniejsza (7 tydz) i żywaDziewczyny jeśli macie stalowe nerwy i insta to zerknijcie sobie profil prof_ludwin. Pokazywał dziś jak wygląda usunięcie ciąży pozamacicznej w 15tyg i jajowodu![]()
19/20 dc, cykle 33/34 dniA kiedy masz zazwyczaj owulacje? W którym dc
Dziewczyny jeśli macie stalowe nerwy i insta to zerknijcie sobie profil prof_ludwin. Pokazywał dziś jak wygląda usunięcie ciąży pozamacicznej w 15tyg i jajowodu![]()
dziękuję za to pytanieprzedwczoraj szybko się z tym uporał, wczoraj był dłużej nieswój ale myślę, że akcja z mamą i ogólne newsy wczorajsze też trochę na to wpłynęły, dziś obudził się z uśmiechem no i teraz też mi napisał, że wszystko ok
miał epizod związany z nadciśnieniem i przyjmował leki w zeszłym roku, od roku mierzy ciśnienie stale (naprawdę codziennie a czasem i 2 razy) i jest ok, rzeczywiście w niedzielę po wystąpieniu tego bólu było lekko podwyższone, ale lekko. Obserwujemy dalej.
oo dzięki za polecenie! Obserwuję uczkin od czasu do czasu, ostatnio robili operację usunięcia jakiegoś guza u płodu, kosmosDziewczyny jeśli macie stalowe nerwy i insta to zerknijcie sobie profil prof_ludwin. Pokazywał dziś jak wygląda usunięcie ciąży pozamacicznej w 15tyg i jajowodu![]()
Kiedyś obejrzałam sobie jak wygląda cięcie c i mało nie zwróciłam teraz już luzik. Więcej jest filmików na youtube z usunięciem takiej ciąży.![]()
Wow. Ja ogólnie lubię takie rzeczy oglądać, bo to jest jednak narura.. Ale robi wrażenie..
A jak zdiagnozować niedomogę? Mi lekarz z kliniki niepłodności po niepękniętym pęcherzyku powiedział, że to niedomoga lutealna bez zalecenia dalszej diagnostyki. I teraz mogę ją mieć lub nie i nie wiem czy w takim przypadku brać dupka czy nie jeśli test okaże się pozytywny.Swoją drogą chciałabym odnieść się do tego co napisała @Owulacja na temat duphastonu. Konsultowałam jego działanie łącznie z 3 różnymi lekarzami. Na pierwszej wizycie, zaraz po potwierdzonej becie, trochę zła że lekarz nie chce mi wypisać dupka skoro inne dziewczyny jedzą to jak cukierki od początku ciąży. Później z moim prowadzącym oraz w szpitalu po poronieniu. Wszyscy zgodnie powiedzieli mi dokładnie to samo - jak mam poronić, to poronię, a duphaston w niczym mi nie pomoże. Moja gin prowadząca dodała, że lekarze bardziej to zapisują aby wywołać efekt placebo i uspokoić kobiety niż żeby faktycznie miało to w czymś pomóc. I że jak tak bardzo chce to mi go zapisze w kolejnej ciąży, ale tylko po to żeby mnie to uspokoiło.![]()
Bardzo mi przykro. Niestety często jak się coś złego dzieje to wszystko na raz. Ale to tylko po to aby zaraz wyszło słońce. Dużo zdrówka dla Was, dla mamy i partnera przyjaciółkiSiemka Dziewczyny. Życie po raz kolejny mi pokazuje środkowy palec, kiedy próbuję zaplanować sobie cokolwiek. Już dawno odpuściłam planowanie ścieżki kariery i potomstwa bo to mi nie idzie od dawna ale ja już nawet wieczoru nie mogę zaplanować i najbliższego weekenduStarego któryś dzień z rzędu dopadł koitalny ból głowy (czy któraś miała do czynienia z tym gownem??) jakby nam mało było utrudnień
moja mama trafiła do szpitala z problemami sercowymi
a facet przyjaciółki miał próbę samobójczą, dzięki Bogu nieskuteczną ale
![]()