reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

byliśmy w październiku w Turcji z rainbow w Bodrum. Piękna miejscowość i hotel też całkiem przyzwoity ale my często bierzemy tańsze hotele bo lubimy korzystać z wycieczek i plaży/basenów więc hotel jest tylko do spania. Sama miejscowość przepiękna i mnóstwo miejsca do spacerowania. Polecam zobaczyc
W tym roku stawiamy jedynie na hotel. Uwielbiam zwiedzać no ale z 4 latkiem pozostaje jedynie jednodniowa wycieczka 🤷 stąd też stawiamy na Turcję 😏

reklama
a była któraś z Was i w Turcji i w Egipcie i może porównać pogode? Bo słyszałam, że Egipt suchy, Turcja duża wilgotność i że mniej komfortowo. Jak jest naprawde?

a była któraś z Was i w Turcji i w Egipcie i może porównać pogode? Bo słyszałam, że Egipt suchy, Turcja duża wilgotność i że mniej komfortowo. Jak jest naprawde?
Byłam i tu i tu, ale szczerze to ciężko mi porównać, chyba zależy jaka pogoda ci się trafi/w których miesiącach planujesz wakacje. Ale raczej bym nie powiedziała, że w Turcji jest mniej komfortowo pod względem pogody, raczej nie 😅

do Egiptu się wybieraliśmy ale musieliśmy odwołać więc niestety nie mam porównania. Wydaje mi się jednak że pogoda jest bardzo zbliżona

Byłam i tu i tu, ale szczerze to ciężko mi porównać, chyba zależy jaka pogoda ci się trafi/w których miesiącach planujesz wakacje. Ale raczej bym nie powiedziała, że w Turcji jest mniej komfortowo pod względem pogody, raczej nie 😅
my byliśmy w październiku i smażymy strasznie więc nie chce myśleć jak było lipiec/sierpień 🙈

my byliśmy w październiku i smażymy strasznie więc nie chce myśleć jak było lipiec/sierpień 🙈
my w Egipcie byliśmy albo styczeń/luty (ciepło łamane na chłodno 😅) albo w czerwcu. To w czerwcu pamiętam, że było okropnie parno, nawet wieczorem ciężko było wysiedzieć. W Turcji byłam we wrześniu i było... normalnie. W sensie gorąco, ale tak bardziej jak u nas, tak mi się wydaje 😁

my w Egipcie byliśmy albo styczeń/luty (ciepło łamane na chłodno 😅) albo w czerwcu. To w czerwcu pamiętam, że było okropnie parno, nawet wieczorem ciężko było wysiedzieć. W Turcji byłam we wrześniu i było... normalnie. W sensie gorąco, ale tak bardziej jak u nas, tak mi się wydaje 😁
no my teraz jak w maju byliśmy w Egipcie to dramatycznie gorąco

byliśmy w październiku w Turcji z rainbow w Bodrum. Piękna miejscowość i hotel też całkiem przyzwoity ale my często bierzemy tańsze hotele bo lubimy korzystać z wycieczek i plaży/basenów więc hotel jest tylko do spania. Sama miejscowość przepiękna i mnóstwo miejsca do spacerowania. Polecam zobaczyc

W tym roku stawiamy jedynie na hotel. Uwielbiam zwiedzać no ale z 4 latkiem pozostaje jedynie jednodniowa wycieczka 🤷 stąd też stawiamy na Turcję 😏
Bylam w bodrum, hotel
Kefaluka, poplynelismy do grecji na jeden dzien:) fajnie bylo, goraco bo to byl przelom lipca sierpnia, 4 dni wiało bardzo, ale dzieki temu nie czulismy tego ogromnego palinka, a bylam w 26 tc🙈
Kolejny raz bylismy w turcji w hotelu Bellis delux, byla tam moja mama i mojego Szy brat z dziewcxyna, hotel extra, brodzik dla dzieci zjezdzalnie, statek na wodzie dla maluch, opieka, atrakcji moc i mini zoo:) polecam;)

reklama
Dziewczyny jak zinterpretowały byście wypis? Zastanawiam się czy "uwolnienie zrostu sieci..." To opis zabiegu czyli, że planowali drożność i uwolnić ewentualne zrosty czy to opis tego co zrobili podczas laparo, czyli że taki zrost był i go uwolnili? 🤔

Załączniki

• IMG_20230606_144257.jpg
    IMG_20230606_144257.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 116
Do góry