reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

byliśmy w październiku w Turcji z rainbow w Bodrum. Piękna miejscowość i hotel też całkiem przyzwoity ale my często bierzemy tańsze hotele bo lubimy korzystać z wycieczek i plaży/basenów więc hotel jest tylko do spania. Sama miejscowość przepiękna i mnóstwo miejsca do spacerowania. Polecam zobaczyc
W tym roku stawiamy jedynie na hotel. Uwielbiam zwiedzać no ale z 4 latkiem pozostaje jedynie jednodniowa wycieczka 🤷 stąd też stawiamy na Turcję 😏

reklama
a była któraś z Was i w Turcji i w Egipcie i może porównać pogode? Bo słyszałam, że Egipt suchy, Turcja duża wilgotność i że mniej komfortowo. Jak jest naprawde?

a była któraś z Was i w Turcji i w Egipcie i może porównać pogode? Bo słyszałam, że Egipt suchy, Turcja duża wilgotność i że mniej komfortowo. Jak jest naprawde?
Byłam i tu i tu, ale szczerze to ciężko mi porównać, chyba zależy jaka pogoda ci się trafi/w których miesiącach planujesz wakacje. Ale raczej bym nie powiedziała, że w Turcji jest mniej komfortowo pod względem pogody, raczej nie 😅

do Egiptu się wybieraliśmy ale musieliśmy odwołać więc niestety nie mam porównania. Wydaje mi się jednak że pogoda jest bardzo zbliżona

Byłam i tu i tu, ale szczerze to ciężko mi porównać, chyba zależy jaka pogoda ci się trafi/w których miesiącach planujesz wakacje. Ale raczej bym nie powiedziała, że w Turcji jest mniej komfortowo pod względem pogody, raczej nie 😅
my byliśmy w październiku i smażymy strasznie więc nie chce myśleć jak było lipiec/sierpień 🙈

my byliśmy w październiku i smażymy strasznie więc nie chce myśleć jak było lipiec/sierpień 🙈
my w Egipcie byliśmy albo styczeń/luty (ciepło łamane na chłodno 😅) albo w czerwcu. To w czerwcu pamiętam, że było okropnie parno, nawet wieczorem ciężko było wysiedzieć. W Turcji byłam we wrześniu i było... normalnie. W sensie gorąco, ale tak bardziej jak u nas, tak mi się wydaje 😁

my w Egipcie byliśmy albo styczeń/luty (ciepło łamane na chłodno 😅) albo w czerwcu. To w czerwcu pamiętam, że było okropnie parno, nawet wieczorem ciężko było wysiedzieć. W Turcji byłam we wrześniu i było... normalnie. W sensie gorąco, ale tak bardziej jak u nas, tak mi się wydaje 😁
no my teraz jak w maju byliśmy w Egipcie to dramatycznie gorąco

byliśmy w październiku w Turcji z rainbow w Bodrum. Piękna miejscowość i hotel też całkiem przyzwoity ale my często bierzemy tańsze hotele bo lubimy korzystać z wycieczek i plaży/basenów więc hotel jest tylko do spania. Sama miejscowość przepiękna i mnóstwo miejsca do spacerowania. Polecam zobaczyc

W tym roku stawiamy jedynie na hotel. Uwielbiam zwiedzać no ale z 4 latkiem pozostaje jedynie jednodniowa wycieczka 🤷 stąd też stawiamy na Turcję 😏
Bylam w bodrum, hotel
Kefaluka, poplynelismy do grecji na jeden dzien:) fajnie bylo, goraco bo to byl przelom lipca sierpnia, 4 dni wiało bardzo, ale dzieki temu nie czulismy tego ogromnego palinka, a bylam w 26 tc🙈
Kolejny raz bylismy w turcji w hotelu Bellis delux, byla tam moja mama i mojego Szy brat z dziewcxyna, hotel extra, brodzik dla dzieci zjezdzalnie, statek na wodzie dla maluch, opieka, atrakcji moc i mini zoo:) polecam;)

reklama
Dziewczyny jak zinterpretowały byście wypis? Zastanawiam się czy "uwolnienie zrostu sieci..." To opis zabiegu czyli, że planowali drożność i uwolnić ewentualne zrosty czy to opis tego co zrobili podczas laparo, czyli że taki zrost był i go uwolnili? 🤔

Załączniki

• IMG_20230606_144257.jpg
    IMG_20230606_144257.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 114
Do góry