U
użytkownik 213578
Gość
Dziękuję, bo w niektórych źródłach jest, że minimum 10 a w innych widziałam 12 i wolałam dopytaćZ tego co pamiętam nie powinna być krótsza niz 10. Czyli jest ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, bo w niektórych źródłach jest, że minimum 10 a w innych widziałam 12 i wolałam dopytaćZ tego co pamiętam nie powinna być krótsza niz 10. Czyli jest ok.
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie - łudzę się, że to incydentalne ale oczywiście jeśli sytuacja się będzie powtarzać - na pewno będziemy szukać pomocy u specjalisty
dziękuję za to pytanie przedwczoraj szybko się z tym uporał, wczoraj był dłużej nieswój ale myślę, że akcja z mamą i ogólne newsy wczorajsze też trochę na to wpłynęły, dziś obudził się z uśmiechem no i teraz też mi napisał, że wszystko ok miał epizod związany z nadciśnieniem i przyjmował leki w zeszłym roku, od roku mierzy ciśnienie stale (naprawdę codziennie a czasem i 2 razy) i jest ok, rzeczywiście w niedzielę po wystąpieniu tego bólu było lekko podwyższone, ale lekko. Obserwujemy dalej.Jak czuję się dzisiaj? Obserwuj jego zachowanie, mowę, sprawność fizyczną i źrenice czy są równe. Ma problemy z nadciśnieniem?
super, mam nadzieje że temperatura pięknie pokryje się z owulakami i że wytrwasz w mierzeniuBrak owulaków zmotywował mnie do mierzenia temperatury i sama jestem z siebie dumna, że mi to wychodzi nawet regularnie ale póki co same niziny, mam nadzieje że skoczy na dniach i ostatnio pytałam jak robicie jak macie potrzebę wstać w nocy siusiu czy coś w tym stylu - te dwa skoki temperatury na początku cyklu to właśnie jak się zrywałam w nocy. Wiec teraz zaciskam nogi, może się walić i palić a ja leżę jak kłoda do 7
Ja mam 12 dni faze LutealnąDziewczyny! A jak to jest z fazą lutealną? Ile powinna mieć? Moja w tym cyklu miała 11 dni. Czy to źle?
A kiedy masz zazwyczaj owulacje? W którym dcW ogóle trochę z doopy zaczęłam już robić owulaki, bo owulacji przed 18 dc w ogóle się nie spodziewam, a tu drugi test owulacyjny wyszedł znacznie mocniejszy niż wczoraj temperatura nadal jest raczej dość okresowa, ale bardzo mnie ciekawi co z tego wyjdzie i czy będą coraz mocniejsze czy to tylko "fałszywy alarm"