LadyCaro
Fanka BB :)
A czemu tam jest coś odnośnie wizyt domowych?możliwe ze jednak coś widać już wtedy…
W poniedziałek ma być widać czy rośnie i czy jest okej……
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu tam jest coś odnośnie wizyt domowych?możliwe ze jednak coś widać już wtedy…
Oj po słabym to i mnie się zdarzyłoMi raz się zdarzyło popłakać po mega słabym seksie. Także ten
Historia zdrowia i choroby w części dotyczącej porad ambulatoryjnych lub wizyt domowych wydruk z systemu poradnimożliwe ze jednak coś widać już wtedy…
A to jak masz opis to pewno zdjęcie usg tez?Historia zdrowia i choroby w części dotyczącej porad ambulatoryjnych lub wizyt domowych wydruk z systemu poradni
MamA to jak masz opis to pewno zdjęcie usg tez?
opinie ma dosyć dobre na znanym lekarzu więc dziwne, że zobaczył pęcherzyk przy becie 150Historia zdrowia i choroby w części dotyczącej porad ambulatoryjnych lub wizyt domowych wydruk z systemu poradni
Muszę dopytać: na bank dobra jednostka i na bank 107 a nie np 10,7?Witam, czy któraś z Was może miała taką sytuację ? Jestem po stymulowanym cyklu Clostibegyt, potem na pękniecie pęcherzyków 2x Zivafert w zastrzyku. Dzisiaj jest 9 dzień od drugiego zastrzyku, w piątek tj 6 dni od zastrzyku zbadałam na prośbę lekarki Progesteron i wynosi 107,91 NG czy któraś z Was miała w takiej fazie tak wysoki progesteron? lekarka napisała mi, że to dobry wynik .. nie wiem co myśleć o tym...
Ale farmazony przy becie 150 nie ma szans na pęcherzyk z resztą jest napisane że "mogący odpowiadać wczesnemu GS" a nie ze uwidoczniono GS to może być wszystkomożliwe ze jednak coś widać już wtedy…