G
guest-1685997337
Gość
uważam ze jest bardzo kompetentny ja liczę tylko żeby to nie była CP.. Dam znać za tydzieńkurde nie chce tutaj odbierać kompetencji lekarzowi, ale mi przy becie 2 tysiące ledwo znalazł pęcherzyk 3mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uważam ze jest bardzo kompetentny ja liczę tylko żeby to nie była CP.. Dam znać za tydzieńkurde nie chce tutaj odbierać kompetencji lekarzowi, ale mi przy becie 2 tysiące ledwo znalazł pęcherzyk 3mm
No u mnie też jeszcze nie dziśTrzymam kciuki aby był to szczęśliwy cykl
Ja w sumie siknęłam już dziś na owulaka DL i Premom oceniło go na 0,2
Jestem ciekawa czy to oznacza że owulka będzie coś szybciej czy nie
to jest najważniejsze kochana. Zaufanie do lekarza to podstawa .uważam ze jest bardzo kompetentny ja liczę tylko żeby to nie była CP.. Dam znać za tydzień
CUDOWNIE!!Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
W poniedziałek wizyta mam już nie robić bety i progesteronu
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
nie, zaufanie do lekarza to nie jest podstawa. Tyle z nas się tu już przejechało na kompetencjach lekarzy, że nie mogę nie skomentować takiego stwierdzenia. To nie zaufanie do lekarza to podstawa - to kontrola, myślenie i uważność to podstawa. Ufając niewłaściwym lekarzom ludzie tracą w najlepszym przypadku czas, w najgorszym życie.to jest najważniejsze kochana. Zaufanie do lekarza to podstawa .
Także czekamy na wieści
ale co mi innego pozostało.. czekać, kontrolować betę i tyle.. będzie pseudo pęcherzyk to trudno, czekam i się kontroluje. Dzięki Wam za wszystkonie, zaufanie do lekarza to nie jest podstawa. Tyle z nas się tu już przejechało na kompetencjach lekarzy, że nie mogę nie skomentować takiego stwierdzenia. To nie zaufanie do lekarza to podstawa - to kontrola, myślenie i uważność to podstawa. Ufając niewłaściwym lekarzom ludzie tracą w najlepszym przypadku czas, w najgorszym życie.
Racjanie, zaufanie do lekarza to nie jest podstawa. Tyle z nas się tu już przejechało na kompetencjach lekarzy, że nie mogę nie skomentować takiego stwierdzenia. To nie zaufanie do lekarza to podstawa - to kontrola, myślenie i uważność to podstawa. Ufając niewłaściwym lekarzom ludzie tracą w najlepszym przypadku czas, w najgorszym życie.
ja bym skonsultowała się z innym lekarzem. Poszukała w necie, na forach, dobrego lekarza w bliższych lub dalszych okolicach, z dobrym usg. I nie zaptrzestawala kontroli bety i proga, wbrew Radom tego dzisiejszegoale co mi innego pozostało.. czekać, kontrolować betę i tyle.. będzie pseudo pęcherzyk to trudno, czekam i się kontroluje. Dzięki Wam za wszystko
w sobotę idę do swojego od niepłodnościja bym skonsultowała się z innym lekarzem. Poszukała w necie, na forach, dobrego lekarza w bliższych lub dalszych okolicach, z dobrym usg. I nie zaptrzestawala kontroli bety i proga, wbrew Radom tego dzisiejszego
A jak ciebie pytałam to pisałaś że w poniedziałek....w sobotę idę do swojego od niepłodności