reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
to jest najważniejsze kochana. Zaufanie do lekarza to podstawa 🤗.
Także czekamy na wieści 💪
nie, zaufanie do lekarza to nie jest podstawa. Tyle z nas się tu już przejechało na kompetencjach lekarzy, że nie mogę nie skomentować takiego stwierdzenia. To nie zaufanie do lekarza to podstawa - to kontrola, myślenie i uważność to podstawa. Ufając niewłaściwym lekarzom ludzie tracą w najlepszym przypadku czas, w najgorszym życie.

nie, zaufanie do lekarza to nie jest podstawa. Tyle z nas się tu już przejechało na kompetencjach lekarzy, że nie mogę nie skomentować takiego stwierdzenia. To nie zaufanie do lekarza to podstawa - to kontrola, myślenie i uważność to podstawa. Ufając niewłaściwym lekarzom ludzie tracą w najlepszym przypadku czas, w najgorszym życie.
ale co mi innego pozostało.. czekać, kontrolować betę i tyle.. 🤷‍♀️ będzie pseudo pęcherzyk to trudno, czekam i się kontroluje. Dzięki Wam za wszystko 🫡

Racja🙏

ale co mi innego pozostało.. czekać, kontrolować betę i tyle.. 🤷‍♀️ będzie pseudo pęcherzyk to trudno, czekam i się kontroluje. Dzięki Wam za wszystko 🫡
ja bym skonsultowała się z innym lekarzem. Poszukała w necie, na forach, dobrego lekarza w bliższych lub dalszych okolicach, z dobrym usg. I nie zaptrzestawala kontroli bety i proga, wbrew Radom tego dzisiejszego

reklama
Do góry