reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Powiem tak... coś mi tu nie gra. Wszędzie podaja, ze beta musi by powyżej 1000 żeby było widać pęcherzyk. Kiedy masz kolejna wizytę?
Dokładnie. Mi ostatnio mój ginekolog też powiedział, że nie ma sensu przychodzic przed beta poniżej 1000 bo i tak nic nie zobaczy. Beta 150 i widoczny pęcherzyk, nie wiem jak to możliwe ...

Hej dziewczyny, jutro Was nadrobię, dzis wpadam z szybkim pytaniem.. mam dziś 21dc a od 16 biorę dopochwowo cyclogest rano i wieczorem, problem w tym ze od wczoraj chodzę w pół zgięta, mam brzuch wzdety jak balon i bolesne skurcze. Mam go brać jeszcze do końca tyg i tak sie zastanawiam czy to jest normalne czy powinnam zacząć sie martwić?

1685990969479571074234058994853.jpg
Namówiłyście na zielony koktajl ☺️

reklama
Do góry