reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
W poniedziałek wizyta mam już nie robić bety i progesteronu 🤯🤯🤯🤯🤯
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
To chyba nie jest możliwe aby cokolwiek zobaczyć przy tak niskiej becie 😥

reklama
Witam drogie Panie, ja w końcu wracam do życia 😂 strasznie mi dzisiaj chcę się spać. Wstałam rano porobiła. Trochę i znowu sen do 16 😂😂 wgl dzisiaj zakuło mnie kilka razy tak jak jest szyjka 😁 każdy objaw traktuje jako pozytywny, bo przez stymulację zaczynam odczuwać co to prawdziwy cykl 😂😂

To chyba nie jest możliwe aby cokolwiek zobaczyć przy tak niskiej becie 😥
możliwe ze jednak coś widać już wtedy… 😳
W poniedziałek ma być widać czy rośnie i czy jest okej……

Załączniki

• IMG_3733.jpeg
    IMG_3733.jpeg
    99,3 KB · Wyświetleń: 254
Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
W poniedziałek wizyta mam już nie robić bety i progesteronu 🤯🤯🤯🤯🤯
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
masz może zdjęcie z tego usg?

reklama
Trzymam kciuki za Twoje sikanie :)
Ja biorę Lamettę od 2 do 9dc, więc też długo. Jaką dawkę bierzesz? Masz swoje owulacje? Masz jakieś plany na dalszą diagnostykę czy typowo zdajesz się na naturę?
Biorę 1 tabl., w poprzednim 2x1. Mam swoje owulacje. Ja już przebadana wzdłuż i wszerz. Nic szczególnego nie widać. Dwa pierwsze cykle to falstarty, może teraz zaskoczy

Do góry