reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
W poniedziałek wizyta mam już nie robić bety i progesteronu 🤯🤯🤯🤯🤯
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
To chyba nie jest możliwe aby cokolwiek zobaczyć przy tak niskiej becie 😥

reklama
Witam drogie Panie, ja w końcu wracam do życia 😂 strasznie mi dzisiaj chcę się spać. Wstałam rano porobiła. Trochę i znowu sen do 16 😂😂 wgl dzisiaj zakuło mnie kilka razy tak jak jest szyjka 😁 każdy objaw traktuje jako pozytywny, bo przez stymulację zaczynam odczuwać co to prawdziwy cykl 😂😂

To chyba nie jest możliwe aby cokolwiek zobaczyć przy tak niskiej becie 😥
możliwe ze jednak coś widać już wtedy… 😳
W poniedziałek ma być widać czy rośnie i czy jest okej……

Załączniki

• IMG_3733.jpeg
    IMG_3733.jpeg
    99,3 KB · Wyświetleń: 255
Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
W poniedziałek wizyta mam już nie robić bety i progesteronu 🤯🤯🤯🤯🤯
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
masz może zdjęcie z tego usg?

reklama
Trzymam kciuki za Twoje sikanie :)
Ja biorę Lamettę od 2 do 9dc, więc też długo. Jaką dawkę bierzesz? Masz swoje owulacje? Masz jakieś plany na dalszą diagnostykę czy typowo zdajesz się na naturę?
Biorę 1 tabl., w poprzednim 2x1. Mam swoje owulacje. Ja już przebadana wzdłuż i wszerz. Nic szczególnego nie widać. Dwa pierwsze cykle to falstarty, może teraz zaskoczy

Do góry