królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
NieHej dziewczyny pomozecie? Widzicie tu cos?
Warto robić zdjęcie dopiero jak te różowe juz zejdzie.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieHej dziewczyny pomozecie? Widzicie tu cos?
U mnie 9dc i chyba dzisiaj zacznę sikać, bo coś mnie zakłuło. N nie chcę znowu mieć straconego cyklu Ja biorę Aromka, ale mi jakoś długo kazała brać od 3 do 9 dc czyli 7 dni, a większość bierze max 5 dni :/ oby znowu nie wyszło z tego wielkie g...no. Ale to ostatnia stymulacja i zdam się na naturę jak teraz nic nie wyjdzie.U mnie 8dc, odliczam do robienia owulaków, ale przed 10 dc nawet nie ma sensu patrzeć w ich kierunku. koniec końców zamówiłam i łykałam ten NAC od 3 do 7 dc, po cichu liczę że owulacja będzie chociaż trochę szybciej
Trzymam kciuki za Twoje sikanieU mnie 9dc i chyba dzisiaj zacznę sikać, bo coś mnie zakłuło. N nie chcę znowu mieć straconego cyklu Ja biorę Aromka, ale mi jakoś długo kazała brać od 3 do 9 dc czyli 7 dni, a większość bierze max 5 dni :/ oby znowu nie wyszło z tego wielkie g...no. Ale to ostatnia stymulacja i zdam się na naturę jak teraz nic nie wyjdzie.
Trzymam kciuki aby był to szczęśliwy cyklU mnie 9dc i chyba dzisiaj zacznę sikać, bo coś mnie zakłuło. N nie chcę znowu mieć straconego cyklu Ja biorę Aromka, ale mi jakoś długo kazała brać od 3 do 9 dc czyli 7 dni, a większość bierze max 5 dni :/ oby znowu nie wyszło z tego wielkie g...no. Ale to ostatnia stymulacja i zdam się na naturę jak teraz nic nie wyjdzie.
ja lykam inozytol, jest polecany zwłaszcza przy PCOSMyślę, że to okres rozkręca się
Zaczynamy stymulację numer 2, jak pójdzie tak szybko jak 1sza to będę testować jeszcze raz w tym miesiącu.
Mam pytanie, jak poprawić jakość komórek jajowych dodatkowo?
Czekaj czekaj, przy becie 130 on znalazł pęcherzyk?!Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
W poniedziałek wizyta mam już nie robić bety i progesteronu
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
o kur przy becie 150 coś pęcherzyk ?Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
ale super strasznie się cieszę i gratulujęJa pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!