reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
U mnie 8dc, odliczam do robienia owulaków, ale przed 10 dc nawet nie ma sensu patrzeć w ich kierunku. 😐 koniec końców zamówiłam i łykałam ten NAC od 3 do 7 dc, po cichu liczę że owulacja będzie chociaż trochę szybciej 😅
U mnie 9dc i chyba dzisiaj zacznę sikać, bo coś mnie zakłuło. N nie chcę znowu mieć straconego cyklu :) Ja biorę Aromka, ale mi jakoś długo kazała brać od 3 do 9 dc czyli 7 dni, a większość bierze max 5 dni :/ oby znowu nie wyszło z tego wielkie g...no. Ale to ostatnia stymulacja i zdam się na naturę jak teraz nic nie wyjdzie.

U mnie 9dc i chyba dzisiaj zacznę sikać, bo coś mnie zakłuło. N nie chcę znowu mieć straconego cyklu :) Ja biorę Aromka, ale mi jakoś długo kazała brać od 3 do 9 dc czyli 7 dni, a większość bierze max 5 dni :/ oby znowu nie wyszło z tego wielkie g...no. Ale to ostatnia stymulacja i zdam się na naturę jak teraz nic nie wyjdzie.
Trzymam kciuki za Twoje sikanie :)
Ja biorę Lamettę od 2 do 9dc, więc też długo. Jaką dawkę bierzesz? Masz swoje owulacje? Masz jakieś plany na dalszą diagnostykę czy typowo zdajesz się na naturę?

Trzymam kciuki aby był to szczęśliwy cykl ☺️
Ja w sumie siknęłam już dziś na owulaka DL i Premom oceniło go na 0,2
Jestem ciekawa czy to oznacza że owulka będzie coś szybciej czy nie

Co tu dzisiaj jakaś taka cisza i spokój?
Jakiś mam dzisiaj ciężki dzień, przydałaby mi się rozmowa o niczym.
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Ja pierdole… pęcherzyk w macicy!!!!!!
W poniedziałek wizyta mam już nie robić bety i progesteronu 🤯🤯🤯🤯🤯
Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd

Lekarz mówi ze na jego oko żadnej CP nie ma a za tydzień zobaczymy czy pęcherzyk rośnie ale mówi ze bardzo dobrze to wyglada i ze owulacja na bank była tydzień później niż 14dc xd
Czekaj czekaj, przy becie 130 on znalazł pęcherzyk?!

o kur przy becie 150 coś pęcherzyk 😮?
Co to za hiper sprzęt, też chcę do takiego lekarza chodzić 😂🙈

reklama
ale super ❤️ strasznie się cieszę i gratuluję 🥰

Do góry