LadyCaro
Fanka BB :)
to chyba mogę Ci wpisać butelkę? ale nie jesteś chyba zapisana na testowanieMam wyniki
Beta 156 w piątek 33 z hakiem
Progesteron 13 a w piątek 8.44
Dalej czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba mogę Ci wpisać butelkę? ale nie jesteś chyba zapisana na testowanieMam wyniki
Dalej czekamy
ah bo ja butelkę to mam w maju jeszcze bo tak się wpisywałam na testowanie nie wiedząc kiedy będzie owu bo bez monitoringuto chyba mogę Ci wpisać butelkę? ale nie jesteś chyba zapisana na testowanie
Na tym etapie w normie, oby teraz szedł w gorę️️Mam juz wynik progesteronu: 11 ng/mL, chyba nie ma tragedii?
Po to ja właśnie zostawiamDobrze ze na profilowym masz DORĘ, bedzie latwiej zapamietac
Oby w gorę i zeby lekarz miał same dobre wieści czekamy ️️Mam wyniki
Dalej czekamy
To nie jest wątek do oceniania testów ciażowych. Zapytaj tuHej dziewczyny pomozecie? Widzicie tu cos?
Dzieki serdeczneTo nie jest wątek do oceniania testów ciażowych. Zapytaj tu
Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy
Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy! 💪www.babyboom.pl
Wydaje mi się , że coś przebija ale też test wygląda na zalany. Powtórz jutro rano lub idź na beteHej dziewczyny pomozecie? Widzicie tu cos?