Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Hej, tylko informacyjnie, mój nick został zmieniony. Także teraz będę pod nowym.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze na profilowym masz DORĘ, bedzie latwiej zapamietacHej, tylko informacyjnie, mój nick został zmieniony. Także teraz będę pod nowym. Poprzednie doris36.
Miałam kamień na nerce 4 lata temu.A ja zadam takie pytanie - czy któraś z was ma może kamice nerkową? Jeśli tak, to nie boicie się kolki w ciąży? A może ktoś konsultował to z lekarzem, czy w ogóle duże jest prawdopodobieństwo kolki?
Mam juz wynik progesteronu: 11 ng/mL, chyba nie ma tragedii?Urosło w normie, trzymamy kciuki za kolejny pomiar a progesteron?
wow, ekstra przyrost bety! A i progesteron w normie w sumieMam wyniki
Beta 156 w piątek 33 z hakiem
Progesteron 13 a w piątek 8.44
Dalej czekamy
no zaczął być w normie… ale startował ze spadkiem także.. czekam na wyrok, może za tydzień już będzie coś gdzieś widać, poproszę dzis lekarza żeby pooglądał przydatki, jajowód i się wypowiedział jak on to widziwow, ekstra przyrost bety! A i progesteron w normie w sumie
mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, dawaj znać koniecznie!no zaczął być w normie… ale startował ze spadkiem także.. czekam na wyrok, może za tydzień już będzie coś gdzieś widać, poproszę dzis lekarza żeby pooglądał przydatki, jajowód i się wypowiedział jak on to widzi