reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

@LadyCaro chyba Ty pisałaś o myciu podłóg wodą z octem. Czy tylko dodajesz ocet do wody, czy coś jeszcze? Jakiś detergent do mycia podłóg typu ajax? 🙈
znaczy jak myje tak normalnie, to dodaje to wody z detergentem po prostu ocet.
A jak tylko ogarniam, to mam roztwór wody i octu w butelce z psikiem, pryskam na podłogę i przecieram płaskim mopem.

reklama
Masz juz dzieci, ja mam jedno i nie czułam nic nadzwyczajnego, zwykła zbliżająca się miesiączka, brzuch cyce bolały…. A tu Jeb, cionsz :) to bylo 5 lat temu 😎
Chciałabym bardzo, ale to jest 1 cykl w ktorym zauważam, ze te wszystkie symptomy zaczynam przypisywać pms a nie ciąży (dziwne uczucie w brzuchu-lekkie miesiączkowe, wczoraj wieczorem jajnik, dzis irytacja z byle gówna a cycki od kilku cykli po ovu bolą az do konca okresu). I testy negatywne- wszystko wskazuje na @

Dziewczyny, sikam sukcesywnie na owulaki. Skoro w poniedziałek nie było pęcherzyka dominującego (wg pani doktor), możliwe, żeby tak szybko któryś dojrzał, skoro pasek ciemnieje? 🤔
Ja miala
Pozytywne, ale to nie bylo
To…. Dokladnie takie jak Twoje, testowałam i patrzylam co
Sie dzieje.
Peak byl kilka dni pozniej,
Temperatura to potwierdziła.

Załączniki

• IMG_8378.png
    IMG_8378.png
    314,1 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry