reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Skoro dzis negatv…. To za te kreski 💪💪💪

Załączniki

• IMG_8373.jpeg
    IMG_8373.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 162
reklama
Najgorsze co może się trafić to brak wsparcia w bliskich. Znam Twój ból doskonale, ale przestałam się oglądać na rodzinę. Ja nie usłyszałam też od swojej mamy ani słowa jak jej powiedziałam, że poroniłam - ani że jej przykro ani nic, dosłownie zmieniła temat. Bratowa nie wiedziała, że byłam w ciąży i niefortunnie wybrała nieświadomie moment żeby powiedzieć o swojej ciąży, kiedy ja zaczęłam krwawić. Takie życie. Nie rozumie ten, co tego nie przechodził.
Tak jak napisała @nikaplis twarzą w twarz trudniej trzymać fason. Z drugiej strony nie wiem dlaczego mamy też ukrywać swoje emocje, dodatkowo znosząc jeszcze swój ból.
Tulę mocno ❤️
Ehh no trudne to 😞 przykre, że musimy się mierzyć z tym smutkiem i brakiem zrozumienia ze strony najbliższych.. niestety to prawda kto nie przeżył ten nie zrozumie. No nic musimy być silne. Przełknę łzy i trzeba walczyc dalej

Dziewczyny, sikam sukcesywnie na owulaki. Skoro w poniedziałek nie było pęcherzyka dominującego (wg pani doktor), możliwe, żeby tak szybko któryś dojrzał, skoro pasek ciemnieje? 🤔

Załączniki

• IMG_7029.jpeg
    IMG_7029.jpeg
    165,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry