AnnMar88
Moderator
Uuuuu ale pazy mam chyba ten sam kolor - sexi redSkoro dzis negatv…. To za te kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuuu ale pazy mam chyba ten sam kolor - sexi redSkoro dzis negatv…. To za te kreski
Wyniki beda miedzy 17 a 18:00 takze jeszcze czekamja mam zasadę, że raz wywołuję i potem już nie
Kurde, dzięki jak tak dalej pójdzie, to braknie mi testów na ten cykl zostało mi ostatnie 5 sztuk DL, chyba domówię dla pewnościJa miala
Pozytywne, ale to nie bylo
To…. Dokladnie takie jak Twoje, testowałam i patrzylam co
Sie dzieje.
Peak byl kilka dni pozniej,
Temperatura to potwierdziła.
O poniedziałku myślę, ze mógł pecherzyk urosnąc, 5 dni upłynełoKurde, dzięki jak tak dalej pójdzie, to braknie mi testów na ten cykl zostało mi ostatnie 5 sztuk DL, chyba domówię dla pewności
Chociaż horien dzisiaj pokazywał takie same wartości, mam wrażenie, że mógłby to być nawet peak
Mam tak samo tyle, że nie mierze tempki. My tak czy siak cały cykl trzonujemy, codziennie albo co 2 dni , ale w okołoowulacyjnym to jak króliki codziennie, i jakoś tak bardziej ekscytujący ten seksJuz powoli przymierzasz sie do trzonowania dla mnie to zawsze taki absorbujacy czas, główkuje kiedy mogla wystapic, licze godziny od piku, czuje kazde ukłócie, temperatura nakurwiam testy ….
NieA temperature mierzysz?