reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja miala
Pozytywne, ale to nie bylo
To…. Dokladnie takie jak Twoje, testowałam i patrzylam co
Sie dzieje.
Peak byl kilka dni pozniej,
Temperatura to potwierdziła.
Kurde, dzięki 🤔 jak tak dalej pójdzie, to braknie mi testów na ten cykl 🫣 zostało mi ostatnie 5 sztuk DL, chyba domówię dla pewności 😅
Chociaż horien dzisiaj pokazywał takie same wartości, mam wrażenie, że mógłby to być nawet peak 🤷🏼‍♀️

Załączniki

• IMG_7026.jpeg
    IMG_7026.jpeg
    201,6 KB · Wyświetleń: 61
Juz powoli przymierzasz sie do trzonowania 😎 dla mnie to zawsze taki absorbujacy czas, główkuje kiedy mogla wystapic, licze godziny od piku, czuje kazde ukłócie, temperatura 🤯🤯🤯 nakurwiam testy ….
Mam tak samo 😅 tyle, że nie mierze tempki. My tak czy siak cały cykl trzonujemy, codziennie albo co 2 dni , ale w okołoowulacyjnym to jak króliki 🤣😍🤩 codziennie, i jakoś tak bardziej ekscytujący ten seks😏

reklama
Do góry