reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja miala
Pozytywne, ale to nie bylo
To…. Dokladnie takie jak Twoje, testowałam i patrzylam co
Sie dzieje.
Peak byl kilka dni pozniej,
Temperatura to potwierdziła.
Ja nigdy nie miałam tak ciemnego testu owulacyjnego 🙈 Mam najciemniejszy jak Ty w 15 dc. I traktuje jako pik. A mam potwierdzenie, bo monitorowałam przy 2 ciąży.

Uff udało mi się Was nadrobić 😅 @Tralalala25 suuuuper, otworzyłaś nam miesiąc z przytupem 🍼 oby tak dalej 😁

Ja wczoraj wybrałam się do przyjaciółki, cały wieczór ganiałam jej roczne dziecko, normalnie kardio zaliczone 😅 dzisiaj padam na ryjca. A gdzie tu potem za swoim latać 24/7 jak już wjadą w końcu te dwie kreski w czerwcu? Aż mam mieszane uczucia czy podołam 😅

Ja nigdy nie miałam tak ciemnego testu owulacyjnego 🙈 Mam najciemniejszy jak Ty w 15 dc. I traktuje jako pik. A mam potwierdzenie, bo monitorowałam przy 2 ciąży.
Masz foto dla porownania wybarwienia na testach z horien.

Załączniki

• IMG_8399.png
    IMG_8399.png
    384 KB · Wyświetleń: 69
Uff udało mi się Was nadrobić 😅 @Tralalala25 suuuuper, otworzyłaś nam miesiąc z przytupem 🍼 oby tak dalej 😁

Ja wczoraj wybrałam się do przyjaciółki, cały wieczór ganiałam jej roczne dziecko, normalnie kardio zaliczone 😅 dzisiaj padam na ryjca. A gdzie tu potem za swoim latać 24/7 jak już wjadą w końcu te dwie kreski w czerwcu? Aż mam mieszane uczucia czy podołam 😅
Mam to samo po spotkaniu z kuzynem, jego żoną i ich półtoraroczną już teraz córeczką. 3 godziny i ja wysiadam, a później się zastanawiam jak sobie z tym poradzę i w co ja się właściwie pcham 😂

Dziewczyny udało mi się Was nadrobić. Wszystkie elegancko sprzątają, a ja spojrzałam na okna, pomyślałam że są już potwornie brudne… i poszłam pić kawę dalej 😅

Dzisiaj nie wytrzymałam i też sikałam rano. Nawet staremu nie mówiłam bo by mnie za wariatkę miał znowu 🤣 oczywiście jeszcze za wcześnie i bielsze niż vizir wyszło. 🫠 To czekanie to jest gorsze jak ten wiatr 😂

reklama
Do góry