reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Season 10 Hug GIF by Friends

Przykro mi bardzo, wygląda na to, ze niestety w otoczeniu nie masz nikogo, kto okazałby Ci wspacie... Niestety ludzi nie zmienisz, jeśli nie mają empatii i współczucia, nie zmusisz ich. Wiem, że ciężko, ale postaraj się nabrać dystansu do durnych tekstów. Wiem, jakie okropne jest poczucie niesprawiedliwości, kiedy coś, na co my pracujemy wszystkimi siłami, innym przychodzi na pstrykcięcie palcem. Niestety życie nie jest sprawiedliwe. musimy się z tym mierzyć. Tulę Cię, rozumiem i jedyne co mogę powiedzieć - nie masz wpsarcia w najbliższym otoczeniu, ale zawsze masz tu nas. Tu każda Cię zrozumie, wysłucha. Trzymaj się ciepło.
Dziekuje za te słowa, wiem że nie jedna z Was też przeżywała i przezywa takie teksty i ma może gorsza sytuację niż ja. Jestem w szoku, że tyle dziewczyn...w sumie obcych tak tutaj pomaga i cieszy się ze szczęścia innych mimo swoich niepowodzeń. Jesteście wielkie ❤️ cóż niby zawsze wiedziałam, że nie mam co liczyć na wsparcie bliskich, ale zawsze starałam się być dla nich najlepsza, udowodnić, że się do czegoś nadaje. Szkoda. Już nie chce się starać o ich chwilę uwagi, której i tak nigdy nie dostałam. 😢 Dziękuję, że nie oceniacie mnie źle i dziękuję jeszcze raz ❤️

reklama
Dziekuje za te słowa, wiem że nie jedna z Was też przeżywała i przezywa takie teksty i ma może gorsza sytuację niż ja. Jestem w szoku, że tyle dziewczyn...w sumie obcych tak tutaj pomaga i cieszy się ze szczęścia innych mimo swoich niepowodzeń. Jesteście wielkie ❤️ cóż niby zawsze wiedziałam, że nie mam co liczyć na wsparcie bliskich, ale zawsze starałam się być dla nich najlepsza, udowodnić, że się do czegoś nadaje. Szkoda. Już nie chce się starać o ich chwilę uwagi, której i tak nigdy nie dostałam. 😢 Dziękuję, że nie oceniacie mnie źle i dziękuję jeszcze raz ❤️
Nie ma sensu nikomu udowadniać nic. Ludzie widzą to co chcą i wiedzą swoje. Przykro mi tylko, ze nie masz wsparcia. Ale masz tu :) Jednak najlepiej zrozumie ktoś, kto przechodzi podobną drogę do nas.

Sorki dziewczyny, ale mam kryzys 😭 wczoraj chwilę starałam się myśleć pozytywnie, potem oczywiście wróciłam do swojego typowego myślenia "głupia jesteś, że wierzysz że teraz się uda" i za chwilę dostałam od tak SMS od siostry że może mi już powiedzieć, bo jest już po tym najgorszym czasie no i że jest w ciąży. Mam do niej wielki żal, nie o to że jest w ciąży tylko, że napisała mi to od tak SMSem, a dopiero sama niedawno poroniłam, a ona wtedy zamiast mnie wspierać to miała pretensje że się tak zachowuje, że się do nikogo nie odzywam. Już wtedy była w ciąży i teraz tym bardziej nie rozumiem jej braku współczucia. Czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe. My już przed staraniami to badania to witaminy to ograniczenie alkoholu i kawy cuda dziwy, a ona tydzień w tydzień co sobota picie wódki a prawie codziennie piwo i jej dziecko (na szczęście) jak na tą chwilę wszystko z nim ok. Dodatkowo ma jeszcze dwójkę. Mnie nawet mama i ona nie zapytały, który to był tydzień, czy mogą mi jakoś pomóc ani też o wyniki z histopatologii, a powiedziałam że było podejrzenie zasniadu. Na dodatek na długi weekend przyjeżdża szwagier z dzieckiem, który zawsze walnie jakiś super tekst typu: kto wam szklankę wody na starość poda, dziecko się samo nie zrobi... Nie mam siły już na to wszystko 😭😭😭 przepraszam, że tak chaotycznie pisze, ale musiałam się wygadać.
nawet nie wiem co napisać, bardzo mi przykro że nie masz porządnego oparcia. Z szukania (pewnie trochę na siłę) pozytywów - może dobrze że powiedziała to przez SMS? Ja czasami tak wolę bo mogę przejść przez emocje w ukryciu, natomiast gdy ktoś mi wali ta informacja w twarz osobiście, muszę pamiętać by się nie rozsypać i często nie wiem jak zareagować

No a moj wlasnie np podczas to woli jak am cos na sobie niż samą nagosc xD bylo to dla mnie szokiem jak byly jakies pierwsze razy :D
witaj w klubie, mam pelna szuflade ciuchow nocnych 😂

Sorki dziewczyny, ale mam kryzys 😭 wczoraj chwilę starałam się myśleć pozytywnie, potem oczywiście wróciłam do swojego typowego myślenia "głupia jesteś, że wierzysz że teraz się uda" i za chwilę dostałam od tak SMS od siostry że może mi już powiedzieć, bo jest już po tym najgorszym czasie no i że jest w ciąży. Mam do niej wielki żal, nie o to że jest w ciąży tylko, że napisała mi to od tak SMSem, a dopiero sama niedawno poroniłam, a ona wtedy zamiast mnie wspierać to miała pretensje że się tak zachowuje, że się do nikogo nie odzywam. Już wtedy była w ciąży i teraz tym bardziej nie rozumiem jej braku współczucia. Czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe. My już przed staraniami to badania to witaminy to ograniczenie alkoholu i kawy cuda dziwy, a ona tydzień w tydzień co sobota picie wódki a prawie codziennie piwo i jej dziecko (na szczęście) jak na tą chwilę wszystko z nim ok. Dodatkowo ma jeszcze dwójkę. Mnie nawet mama i ona nie zapytały, który to był tydzień, czy mogą mi jakoś pomóc ani też o wyniki z histopatologii, a powiedziałam że było podejrzenie zasniadu. Na dodatek na długi weekend przyjeżdża szwagier z dzieckiem, który zawsze walnie jakiś super tekst typu: kto wam szklankę wody na starość poda, dziecko się samo nie zrobi... Nie mam siły już na to wszystko 😭😭😭 przepraszam, że tak chaotycznie pisze, ale musiałam się wygadać.
Niczego nikomu nie udowadniaj, to oni musza pokazać ze zasługują. Tule ☺️☺️☺️

reklama
Do góry