reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny miłego dnia!
Jakie plany na dziś? i na weekend?
Ja dziś będę ogarniać chatę (jak zawsze) zrobię trening a jutro rowery <3
Na obiad będzie łosoś z pieczonymi ziemniakami <3
śniło mi się, że pisałaś coś o kupowaniu pomidorów w mojej rodzinnej wsi🤣 chyba za dużo forum🤯🤭 moje plany się jeszcze klarują- udało mi się wymiksować z wyjazdu do teściów, mam ogromną potrzebę pobycia trochę sama ze sobą po tych tłumach w Porto, w samolocie i ekscesach w robocie 😁 może ogarnę trochę balkon bo jeszcze nie jest gotowy na sezon i dokupię jakieś kwiatki ale to jak jednak będę gotowa z domu wyjść 🤣 miłego dnia🌈🌈🌈

reklama
Jadę na bete wlasnie. Z testu nic nie wyniklo, ale to byla 10tka a nie 5tka jesli chodzi o czulosc. IUI miałam w zeszly poniedzialek więc jakas nikla szansa jeszcze jest, ale nie chce na darmo brac Duphastonu do poniedzialku, wiec dzis wieczorem bedzie wiadomo.
Milego dnia wszystkim 😀
Chyba nie istnieją testy o czułości 5 :D

Jadę na bete wlasnie. Z testu nic nie wyniklo, ale to byla 10tka a nie 5tka jesli chodzi o czulosc. IUI miałam w zeszly poniedzialek więc jakas nikla szansa jeszcze jest, ale nie chce na darmo brac Duphastonu do poniedzialku, wiec dzis wieczorem bedzie wiadomo.
Milego dnia wszystkim 😀
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry